Sihirli Annem'in Çilek'i Zeynep Özkaya üniversiteden mezun oldu

Bir dönemin unutulmaz dizisi Sihirli Annem'de canlandırdığı 'Çilek' karakteri ile tanınan Zeynep Özkaya, üniversiteyi bitirdi. İstanbul Teknik Üniversitesi'ne kepi ve cübbesini almaya giden oyuncu, bu anları takipçileriyle paylaştı.

Haberler 05.09.2021 - 10:47

  • 1
    2003-2012 yılları arasında yayımlanan fantastik türdeki çocuk dizisi Sihirli Annem'de rol alan ve 'Çilek' karakteriyle ünlenen Zeynep Özkaya, İstanbul Teknik Üniversitesi'ndeki eğitimini tamamladı.
  • 2

    Zeynep Özkaya, İstanbul Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünden mezun olduğunu duyurdu.

  • 3

    Aylar sonra okula dönen ve diplomasını alan Özkaya, kampüsteki fotoğrafları Instagram hesabından takipçileri ile paylaştı.

  • 4

    KEP ATACAK 

    İstanbul Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği'ni bitiren Zeynep Özkaya, önümüzdeki hafta düzenlenecek mezuniyet töreninde kep atacak.

  • 5

    ZEYNEP ÖZKAYA KİMDİR? 

    Kanal D ekranlarında bir dönem yayınlanmış olan Sihirli Annem dizisinde canlandırmış olduğu 'Çilek' karakteri ile tanınan Zeynep Özkaya, 23 Ocak 1998'de İstanbul’da dünyaya geldi. Özkaya, Sihirli Annem dizisinin ardından İki Aile, Eyvah Halam ve Altındağlı dizilerinde de rol aldı. Lise eğitimi döneminde zorunlu devamlılık olduğu için ekranlardan uzak kalmak zorunda kaldığını belirten oyuncu, şimdilerde bir Youtube kanalında ürettiği içeriklerle konuşuluyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız