Sıla'dan dövme açıklaması

Sanatçı Sıla, yaptırdığı ve sosyal medyadan da yayınladığı yeni dövmesinin Ahmet Kural'a gönderme olarak yorumlanması sonucu açıklama yaptı. Sıla dövme için, "Bu hayatta en çok içimi kavuran şiirlerin başında gelen şiir" diyerek detayları paylaştı.

Haberler 10.04.2019 - 14:18

  • 1
    Sanatçı Sıla Gençoğlu, yaptırdığı yeni dövmeyi geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştı.
  • 2
    "Siz Aşktan n'anlarsınız bayım?" yazdıran Sıla'nın dövmesi Ahmet Kural'a bir göndermemi yoksa yeni sevgili olduğu öne sürülen Hazer Amani'ye bir mesaj mı olduğu sosyal medyada merak konusu oldu.
  • 3
    Gelişmlerin ardından Sıla sosyal medyadan hem şiiri paylaştı hem de bir açıklama yayınladı. Sıla açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Bir izahat değil,bilgilendirme diyelim. Bu hayatta en çok içimi kavuran şiirlerin başında “Siz aşktan n’anlarsınız bayım?” gelir. Bir Didem Madak şiiridir. Didem Madak 8 Nisan 1970 doğumludur."
  • 4
    "Doğum günü vesilesiyle paylaştığım şiirinin artık hayatıma hiç dokunmamasını dilediğim konuyla bağdaştırılmasındaki hatayı düzeltme amaçlı yazmak istedim."
  • 5
    "Ama bardağın yine dolu tarafından görecek olursak bu şiirin bilmeyenler tarafından artık biliniyor ya da bilinecek olması ferahlatıcı ve mutluluk verici. Hepinizi iyi niyetle sarmalarım."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız