Sol Yanım 7. bölüm fotoğrafları

Star'ın sevilen dizisi Sol Yanım'ın 7. bölümü 14 Ocak Perşembe günü ekrana geliyor.  Sol Yanım'ın yeni bölümünde Selim’in yaptığı kazanın asıl sorumlusu da ortaya çıkıyor. İşte yeni bölüm fotoğrafları ve konusu...

Haberler ntv.com.tr 12.01.2021 - 13:16

  • 1
    14 Ocak Perşembe günü Star'da ekrana gelecek olan Sol Yanım'ın 7. bölümünde Selim, babasını affedebilecek mi? Babaannesi Berrin’in gelişi Selim ile İhsan’ın arasını düzeltmeye yetecek mi? Burak’ın Serra ve Selim’i ayırmak için planı ne? Biricik en yakın arkadaşının ihanetini öğrenince ne yapacak? Selim’in kazasının asıl sorumlusu kim?
  • 2

    İhsan’ın kendisinden yıllardır sakladığı sırrı öğrenen Selim, babasına çok kızarak doğum günü partisini terk eder. Selim’in yaşadığı hayal kırıklığı karşısında Serra, acısını dindirmek için ona destek olur.

  • 3

    Oğluyla barışmak için çabalayan İhsan, bir yandan da Emin’i bulmak için harekete geçer. Babasına karşı öfkesi yatışmayan Selim, karşı karşıya geldiklerinde babasına çok ağır sözler sarf eder. Selim’in babaannesi Berrin, yaşananları öğrenince apar topar İstanbul’a gelir. İhsan, Selim konusunda annesinden ağır sözler işitirken, Asena hakkındaki sert çıkışına da hayli şaşırır.

  • 4

    Biricik, Nazlım’dan videosunu yayanın Zeynep olduğunu öğrenince çok şaşırır. Nazlım ve Ali, Biricik’in oyununu bozmak için uğraşırken; plana Barbar da dahil olur. Biricik ve kız arkadaşlarından para koparmak için güç birliği yaparlar.

  • 5

    Burak için arkadaşları tarafından hoş geldin partisi düzenlenir. Selim’e hiçbir şey olmamış gibi davranan Burak, aynı zamanda Serra’yla ilişkisini bitirmek için plan yapar. Burak, Selim’in çapkınlığını Serra’nın aklına işlerken, Biricik de Serra’yı Burak’a karşı uyarır. Burak, Serra’yı unutmuş gibi yaparken; Biricik’le Selim’in arası açılır. Bu arada Selim’in yaptığı kazanın asıl sorumlusu da ortaya çıkar.

  • 6

    Star’ın sevilen dizisi Sol Yanım, perşembe günleri izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Başrollerinde Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli, Seda Akman gibi önemli isimler yer alıyor.

  • 7

    Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği Sol Yanım'ın yönetmenliğini Barış Yöş üstlenirken, senaryosunu Melis Civelek kaleme alıyor.

  • 8
    Sol Yanım, genç aşıklar Serra ve Selim’in hikayesi çevresinde gelişen sırlar ve entrikalarla dolu sürükleyici bir hikayeyi ekrana taşıyacak. Zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Sol Yanım, tesadüfler ile büyüyen bir aşkın ve geçmişten geleceğe taşınan başka sevdaların hikayesini anlatıyor.
  • 9
  • 10
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız