Star’a ödül yağmuru (Yılın en iyileri)

Dün gece görkemli bir tören ile televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği Altın Kelebek'te Star TV'nin projeleri halk oyları ile 6 dalda ödüle layık görüldü.

Haberler 11.12.2017 - 16:01

  • 1

    SÖZ'E 3 ÖDÜL

    Yüksek reyting oranları ile zirvedeki yerini koruyan, Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi Söz’ün başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı.

    Proje ayrıca En İyi Dizi Müziği (Atakan Ilgazdağ), dizinin yönetmeni Yağız Alp Akaydın da En İyi Yönetmen ödülünü aldı.

  • 2

    İSTANBULLU GELİN

    İstanbullu Gelin’in başrol oyuncusu Aslı Enver En İyi Kadın Oyuncu ödülünün sahibi oldu.

    Gecede şıklığı ile de çok konuşulan Enver, ödülünü Hale Soygazi’nin elinden aldı.

  • 3

    EN İYİ KADIN HABER SUNUCUSU

    Star Ana Haber sunucusu Nazlı Çelik, En İyi Kadın Haber Sunucusu ödülüne layık görüldü. Gecedeki konuşmasıyla takdir toplayan ve ödülünü şehitlere ithaf etti. 

  • 4

    EN İYİ ÇOCUK OYUNCU

    Geçen sezonun reyting rekortmeni Anne dizisindeki başarılı performansı ile adından sıklıkla söz ettiren Beren Gökyıldız ise gecenin En İyi Çocuk Ödülünü alan oyuncu oldu.

    Gökyıldız’a ödülünü Cansu Dere takdim ederken, ikili arasında duygusal anlar yaşandı.

  • 5
    Etkinliğe şıklığıyla damga vuran Söz oyuncusu Aybüke Pusat ise tören öncesi gösterilen dansıyla geceye damga vuran isimler arasında yer aldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız