Survivor Sercan Yıldırım kimdir?

Şubat ayında başlayan Survivor 2020'de sona gelindi. Şampiyonu öğrenmeye saatler kala gerçekleşen son konseyde, Survivor'da kim elendi, finale kimler kaldı? sorularının cevapları belli oldu. Cemal Can'ın dokunulmazlığı aldığı yarışta Yasin, Berkan ve Barış SMS oylamasına çıktı. Büyük oylama sonucu İstanbul'a gitmeye hak kazanan 3 yarışmacı belli oldu. Böylece Cemal Can, Yasin ve Barış Survivor 2020 finalistleri olmayı başardı. Geçtiğimiz hafta Sercan Yıldırım yarışmaya veda etmişti. Peki, Sercan Yıldırım kimdir?

Haberler ntv.com.tr 13.07.2020 - 12:38

  • 1

    SURVİVOR'DA KİMLER KALDI?

    Son yayınlanan bölümde SMS oylamasına göre elenen isim Nisa Bölükbaşı oldu.

    Elendiği açıklanan Nisa, konseyde gözyaşlarına boğuldu. Son kez duygularını ifade eden Nisa, "Berkan devam ettiği için çok ama çok mutluyum. Berkan potaya girince korktum çünkü Berkan performans olarak kesinlikle haketmiyordu. Çok ama çok mutluyum Berkan kaldığı için" dedi.

    Survivor'da geriye yalnızca altı yarışmacı kaldı. Kalan isimler: Sercan Yıldırım, Elif Yıldırım Gören, Barış Murat Yağcı, Berkan Karabulut, Cemal Canseven, Yasin Obuz oldu.

  • 2

    SURVİVOR SERCAN YILDIRIM KİMDİR?

    Sercan Yıldırım, 5 Nisan 1990 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi
  • 3
    7 yaşında Bursaspor altyapısında futbola adım atan Yıldırım, 2006 yılı Temmuz ayında düzenlenen Pepsi Cup Turnuvası'nda 'En değerli oyuncu' seçilerek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
  • 4
    2008-2009 yılında kariyer patlaması yaşayan Sercan Yıldırım, Bursaspor'da bir de şampiyonluk yaşadı.
  • 5
    Buradaki performansı sonrası 2011 yılında Galatasaray'a tranfer olan Sercan Yıldırım, sonrasında Sivasspor, Şanlıurfaspor, Bursaspor, Balıkesirspor, Giresunspor formaları giydi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız