Survivor'da elenen isim belli oldu (Batuhan Karacakaya kimdir? - 13 Haziran 2021 Survivor)

Survivor'da dün akşam ilk önce ekrana Türk – Yunan ödül oyunu geldi. Bahamalar ödüllü oyunda mavi takım ile kırmızı takım karmaları arasında müthiş mücadele yaşandı. Sonrasında eleme konseyinde gözler Acun Ilıcalı’nın açıklayacağı Survivor’dan elenen isimde oldu. Survivor'da bu hafta eleme potasına giren Batuhan, Aleyna ve Ayşe elenmemek için mücadele etti. Peki, Survivor’da kim elendi? Survivor’da ödül oyununu kim kazandı? Acun Ilıcalı, adaya veda isim hakkında ne dedi? İşte 13 Haziran Survivor'da yaşananlar ve haftanın diğer ayrıntıları...

Haberler 14.06.2021 - 09:06 Son Güncelleme : 14.06.2021 - 09:08

  • 1

    13 HAZİRAN

    SURVİVOR’DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

    Son zamanların en iyi ödülü için Türk - Yunan Survivor takımları birleşerek, mavi takım ile kırmızı takım arasında çok çekişmeli bir oyun oynandı. Oyunun ilk yarısında Türk - Yunan karma takımları arasında başa baş mücadele içinde geçti. Sonrasında mavi takım, 10-5 skorla ödül oyununu kazanan takım oldu.

  • 2

    BAHAMALAR ÖDÜLÜ

    Kazanan takım, oyun sonrasında bir uçakla Bahamalar’a gitti. Bahamalar'da mavi takım, iki farklı adaya gitti. Adaların birinde çok büyük bir parti vardı ve dünyanın en iyi DJ’leri Survivor 2021 yarışmacıları için çaldı. Sonrasında diğer adada bir otele gittiler.

  • 3

    SURVİVOR’DA KİM ELENDİ?

    Potada olan isimler; Aleyna, Batuhan ve Ayşe idi. Yarışmanın iddialı ve başarılı isimlerinin olduğu potadan kimin çıkacağı, kimin adaya veda edeceği merakla bekleniyordu. Bu üç yarışmacı için kullanılan SMS oy sayısının Survivor tarihinde bir rekor olduğu açıklandı. Rakiplerine göre daha az oy alan Batuhan, Survivor'dan elendi.

    Adaya veda eden Batuhan Karacakaya şu ifadeleri kullandı:

    "Ne diyeceğimi bilmiyorum. Beni bu ana kadar destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Annem sakın üzülme diyeceğim. Bence buraya kadar iyi geldim. Güzel bir yoldu bu. Gönül isterdi son dörde oturayım. Demek ki hakkımda hayırlısı buymuş."

    Acun Ilıcalı, "En başından beri söylüyorum, çok üzücü bir konsey olacağı belliydi. Survivor'ı dibine kadar yaşadın. Aileni gördüğüm zaman seninle ilgili kafamdaki resim tamamlandı. Çok güzel bir ailenin evladısın" dedi.

  • 4

    BATUHAN KARACAKAYA KİMDİR?

    Batuhan Karacakaya, 5 Şubat 1997 tarihinde İstanbul’da doğdu. Batuhan Karacakaya'nın yükselişi ise Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat gibi isimlerle birlikte rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisi olmuştur. İki sezon boyunca oynadığı bu dizide Batuhan Karacakaya, Ziyagil Ailesinin küçük oğlu Bülent Ziyagil karakterini canlandırmıştır. Ardından Umutsuz Ev Kadınları dizisinde rol almış ve bu dizide de Mert Karakteri ile ekrana geldi.

    Batuhan Karacakaya ayrıca sinema filmlerinde de rol almıştır. Aşk Tesadüfleri Sever filminde Mehmet Günsür 'ün çocukluğunu canlandırdı.

    Ekranlardan bir süre uzak kalan genç oyuncu Batuhan Karacakaya, yaşadığı değişim ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Şimdilerde ise Diriliş Ertuğrul adlı dizi ile ekrana gelen Batuhan Karacakaya, Diriliş Ertuğrul dizisinde Engin Altan Düzyatan 'ın canlandırdığı Ertuğrul karakterinin kardeşi Dündar'ı oynadı.

    Rol Aldığı Film ve Diziler:

    Diriliş: Ertuğrul (TV Dizisi, 4 Sezon, Dündar Bey, 2016-2017)

    Uzun Hikaye (Mustafa (15 Yaş, Sinema Filmi, 2012)

    Umutsuz Ev Kadınları (TV Dizisi, 3 Sezon, Mert, 2011-2013)

    Sen De Gitme (Selim, TV Dizisi, 2011)

    Aşk Tesadüfleri Sever (Özgür, Sinema Filmi, 2011)

    Bekle Beni (Salih, Sinema Filmi, 2010)

    Dersimiz Atatürk (Sinema Filmi, 2009)

    Aşk-ı Memnu (TV Dizisi, 2 Sezon, Bülent Ziyagil, 2008-2009)

    Beşinci Boyut (Arif/Emre, TV Dizisi, 2005)

  • 5

    SURVİVOR’DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

    Survivor'da haftanın son bireysel dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar yine farklı bir parkura çıktı. Parkur başında yarışmacılar, ellerindeki harfi düşürmeden sonuna kadar taşıması gerekiyordu. Finalde ise söylenen yazıyı tamamladıktan sonra halka atışı ile hepsini masadan düşürmesi lazımdı.

    İlk turda kazanan isimler Ayşe, Poyraz ve Berkay oldu. Yarı finalde Batuhan – Poyraz, Ayşe – Berkay eşleşmesinde müthiş mücadeleler yaşandı. Yarı finalde Batuhan’ı 3-1 yenen Poyraz ile Ayşe’yi 3-2 yenen Berkay, finalde karşı karşıya geldi.

  • 6

    12 HAZİRAN

    SURVİVOR’DA HAFTANIN SON ELEME ADAYI KİM OLDU?

    Survivor 2021’de son dokunulmazlık oyununu kazanan Berkay oldu. İki kez dokunulmazlık sembolünü kazanan Berkay, daha önce Aleyna’yı eleme adayı olarak göstermişti. Ada konseyinde Berkay, son eleme adayı olarak Ayşe’yi söyledi.

  • 7

    10 HAZİRAN

    Survivor 2021'de dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Yarışmacılar haftanınn ikinci dokunulmazlık oyununu almak için yarıştı.

    Dokunulmazlığı kazanan Berkay Survivor eleme adayı olarak Aleyna'nın ismini verdi. Böylece Aleyna, Batuhan'n ardından ikinci eleme adayı oldu.

    Diğer yandan Berkay'ın dokunulmazlık oyununu kazanması ise kırmızı takım Türk Milli takımın EURO 2020 açılış maçını izleme hakkı elde etti.
  • 8

    9 HAZİRAN

    Survivor yarışmasında finale haftalar kala, üç dokunulmazlık mücadelesi gerçekleştirilmeye başladı. Bireysel yarışan yarışmacılar, yeni bir dokunulmazlık parkuruna çıktı.
  • 9
    Toplamda yedi kişi kalan mavi ve kırmızı takım, finale sayılı zaman kala kıran kırana yarışıyor. 9 Haziran dokunulmazlık oyununun kazananı ise Poyraz oldu.


  • 10
    Dokunulmazlığı alan Poyraz, ilk eleme adayını söyleme şansını elde etti. Adayı karşı takımdan çıkaracağını belirten Poyraz, Batuhan'ın ismini verdi.


  • 11
    Survivor 2021'de ilk araba ödülü için müacedele edildi. Son model otomobil kazanmak isteyen yarışmacılar, arkadaşlarına soruldu. Aynı cevabı veren ve dokuz doğru yanıt bilen aracın sahibi oldu. Buna göre, Dora en çok doğru yanıtı vererek aracın sahibi oldu.
  • 12
    İşte Survivor 2021'den öne çıkan bazı kareler...
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız