Survivor'da kim elendi, Yasin ve Barış diskalifiye oldu mu? (21 Nisan ayrıntıları)

Survivor'da kim elendi, Yasin ve Barış diskalifiye oldu mu, iletişim ödülünü kim kazandı? sorularının cevapları belli oldu. Survivor'da manevi değeri yüksek olan iletişim ödülü Gönüllüler Takımı kazandı. Kavga eden Barış Murat Yağcı ve Yasin Obuz'un takımlarının kazandığı 3 ödülden muhaf tutulmasına karar verildi. Ada konseyinde eleme adayları Gönüllüler'den Gizem, Ardahan ve Yasin; Ünlüler'den ise Ezgi, Yunus Emre ve Elif oldu. Oylama neticesinde en az oyu alan Ezgi adaya veda eden isim oldu.

Haberler 22.04.2020 - 07:30

  • 1
    Survivor 2020 yarışmacıları için manevi olarak çok büyük önem taşıyan iletişim oyunu, 21 Nisan Salı günü ekrana geldi. Survivor 53. bölümde Ünlüler ile Gönüllüler, zorlu parkurda karşı karşıya geldi. Bir atıcı ve taşıyıcı olarak ikişer kişinin oynadığı oyunda yarışmacılar, engelleri topları düşürmeden geçmek zorunda kaldılar. Altın Top kuralının da geçerli olduğu iletişim oyunu nefes kesen mücadeleye sahne oldu. Günün sonunda ise Survivor'da iletişim oyununu kazanan takım Gönüllüler oldu.

  • 2

    BARIŞ-YASİN KAVGASINDA KARAR

    Acun Ilıcalı, Survivor 2020 Ünlüler - Gönüllüler son bölümde yumruk yumruğa birbirine giren yarışmacılar Barış Murat Yağcı ve Yasin Obuz hakkında kararını verdi: "Olmaması gereken şeyler oldu. Yapılan hareket bizim müsamaha yapma şansımız olan hareket değil. Bunlar programımızda olsun istemiyoruz. Fitili ateşleyen Yasin'dir. Yarışmacı kaybetmek istemiyoruz. Bu her Survivor'da olmuştur. Mümkün olduğu derecede size destek olacağım. Ama bu şu demek değil. Bu olayınm kayıtsız kalması inan yarın her şeyi görebiliriz. Buradaki konu ani tansiyon düşmesi çok güzel. Ama yaptırım yapmak zorundayız.Sizin de kendinizi kaybettiğiniz için bir yaptırım görmek zorundasınız. Barış ve Yasin bundan sonra takımınızın kazandığı 3 ödülden yararlanamayacaksınız."

  • 3

    21 NİSAN SURVİVOR SMS OYLAMASI 

    Gönüllüler takımında ise SMS oylamasıyla en çok oyu alan Barış Gizem'in, Evrim Ardahan'ın, Cemal Can ise Yasin'in ismini verdi. Böylece eleme adayları olarak Gönüllüler takımından Gizem, Ardahan ve Yasin; Ünlüler takımından ise Ezgi, Yunus Emre ve Elif oldu. Oylama neticesinde en az oyu alan Ezgi adaya veda eden isim oldu.

    Survivor'da haftanın gelişmeleri...

  • 4

    PAZARTESİ YAŞANANLAR

    Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yeni bölüme Yasin ile Barış’ın kavgası damga vurdu. 20 Nisan 2020 tarihli Survivor 52. bölümde Ünlüler ile Gönüllüler, ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Skor 8-6 iken Ünlülerden Mert ile Barış parkura çıktı. Mert’in oyunu kaybetmesi sonrasında Barış’ın sözleri Yasin’i sinirlendirdi. İkili birbirinin üzerine yürüdü. Arkadaşlarının araya girmesi bile onları durduramadı. Gönüllüler takımı, ikiliyi zor bela ayırdı.
  • 5
    Acun Ilıcalı'nın müdahalesinin ardından ikilinin tartışması sona ererken, Yasin ve Barış ikisi de bu oyunda diskalifiye oldu. Yarışmacılar ekip tarafından iki ayrı yere gönderildi. İki isim hakkındaki son karar ada konseyinde verilecek.

  • 6

    Yarışmacılar Dominik'te bulunan ünlü bir ismin malikanesinde 1 gün geçirmek ve annelerinin seçtiği yemekleri yemek için kıyasıya mücadele etti. Kıran kırana geçen mücadeleyi 10'a 8 Ünlüler Takımı kazandı.

  • 7

    PAZARTESİ YAŞANANLAR

    DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

    19 Nisan 2020 tarihli Survivor’ın 50. bölümünde oynanan dokunulmazlık oyununda Ünlüler ve Gönüllüler takımları oldukça zorlu anlar yaşadı. Yarışmacılar, kıyasıya rekabet etti. Büyük heyecana sahne olan ödül oyununu Gönüllüler takımı 10-6 skoruyla kazandı.
  • 8

    19 NİSAN PAZAR GÜNÜ YAŞANANLAR

    2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

    Survivor'da 19 Nisan gecesi 2. eleme adayı belli oldu. Önceki gün adı belirlenen Barış Murat Yağcı’dan sonra dün Ezgi Hocaoğlu ikinci eleme adayı olarak seçildi.
  • 9

    18 NİSAN CUMARTESİ GÜNÜ YAŞANANLAR

    DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? 

    Survivor’ın 18 Nisan’da yayınlanan 50. bölümünde Ünlüler ile Gönüllüler dokunulmazlığı kazanmak için kıyasıya mücadele etti. Ada konseyinde bir eleme adayı çıkarmak istemeyen takımlar, dokunulmazlık oyununu kazanmak için tüm güçlerini ortaya koydu. Tansiyonun yükseldiği ve tartışmaların yaşandığı Survivor dokunulmazlık oyununda skor 8-6 olunca her iki takım da ikişer erkek ve kadın yarışmacı çıkardı. Ünlülerden Aşkım, Evrim, Ersin, Sercan'a karşılık Gönüllülerden Evrim, Nisa, Ardahan, Berkan parkura çıktı. Bundan sonra Ünlüler bir oyun kazanırken Gönüllüler 3 oyun kazandı ve skor 9-9'a geldi. Bayrak yarışında Ünlülerden Ersin ve Elif'e karşılık Gönüllülerden Berkan ve Nisa mücadele etti. Kıyasıya geçen mücadele sonunda Survivor'da dokunulmazlık oyununu kazanan takım Ünlüler oldu.

  • 10

    SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

    Survivor'da  dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı konseyde eleme adayını belirlemek için toplandı. Yapılan oylamada Barış ve Gizem'in ismi en fazla yazılan yarışmacılardan oldu. Son oyun Barış'a çıkmasıyla, Survivor haftanın ilk eleme adayı Barış oldu. 

    ACUN ILICALI'DAN ÜNLÜLERE UYARI

    Dokunulmazlık için Gönüllüler takımı ile karşı karşıya gelen Ünlüler, oyunun yarısında "Ritmimiz bozuluyor" dedi. Sercan Yıldırım'ın sesi yükselince duruma Acun Ilıcalı müdahale etti.

    "Sorun ne merak ettim" diyerek ünlülerin yanına giden Ilıcalı, "Hepiniz oradasınız, hiçbiriniz duyduğunuzu söylemiyorsunuz. Hepiniz ayıp ediyorsunuz. Her şeyi ispat edeceğim. Bu yapılan en büyük ayıplardan" biri diye bağırdı.

  • 11
    SURVİVOR AVANTAJ ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

    17 Nisan 2020 tarihli Survivor 49. bölümde Ünlüler ile Gönüllüler, haftalık erzak paketini kazanmak için mücadele edecek. Oyundan önce seçimi yapacak takımı belirlemek için avantaj oyunu oynandı. Takımlardan ikişer erkek ve kadın yarışmacı, bayrak yarışı şeklinde takım olarak mücadele etti. Kıyasıya geçen mücadele sonrasında avantaj oyununu kazanan takım Ünlüler oldu.

    ACUN ILICALI'DAN YASİN'E: KADINLARA BU ŞEKİLDE BAĞIRAMAZSIN

    Ödül oyunu sırasında heyecanlı anlar yaşanırken Acun Ilıcalı Evrim’e bağıran Yasin'e sert uyarıda bulundu. Ilıcalı Yasin'i Evrim’e yüksek sesle bağırması sonrasında, "Programda bir kadına bu şekilde bağırılmasını kabul edemeyiz” diyerek uyardı. O anlar gergin anlara neden oldu

  • 12
    ERZAK ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

    Survivor'da erzak ödülünü almak için yarışmacılar karşı karşıya geldi. Heyecanlı anların yaşandığı oyunda, Barış Altın Top uygulaması ile Mert’e atış şansı vermedi. Mert kaybedilen sayı sonrasında kural değişikliği istedi. Ancak Mert'in bu istediği kabul edilmedi. Öte yandan, oyunda Gönüllülerden Yasin atışlara ilk olarak geldi ve Altın Topu aldı. İlk atışı başarısız olan Yasin’in ikinci atışı ile birlikte Ersin’de Altın Topu aldı. İki yarışmacının attığı toplar aynı anda deliğe girince beraberlik çıktı. Bu yüzden Survivor Ersin ile Survivor Yasin bir kez daha parkura çıktı ve yeniden oynadılar. Heyecan dolu yarışın sonunda ise Survivor ödül oyununu kazanan takım Sercan'ın skoru ile 10'a 4 Ünlüler Kakımı oldu.
  • 13
    ALTIN TOP UYGULAMASI NEDİR?

    Survivor 2020 yeni bölümde Acun Ilıcalı, “Survivor’da bir ilki yaşayacaksınız” sözleri ile Altın Top uygulamasını duyurdu: Normalde oyunda iken atışlara gelen yarışmacı, iki topu belli bir mesafeden sokmaları gerekiyordu. Altın Top uygulamasında ise daha uzaktan bir atış ile altın topu isabet ettirmeleri halinde oyunu kazanmış olunuyor.

  • 14
    SERCAN NİSA KONUSU KAPANDI

    Milyonların merak ettiği Sercan ile Nisa arasındaki o gizemli konuşma gerçekleşti. Sercan, "İnsanlar burada kendi içerisinde duygusal bir şeyler de yaşıyor. Sen ne düşünüyorsun?" diyerek Nisa'ya olan duygularını ifade etti. Nisa ise "Her şey için teşekkür ederim. Böyle bir şey yok. Ersin ağabeyi nasıl görüyorsam sen de öylesin. Mert ağabeyi de öyle" diyerek Sercan'ı reddetti.

    Acun ılıcalı, Survivor Ekstra'ya bağlanıp önemli açıklamalarda bulundu ve konunun kapatılmasını istedi. Ilıcalı "Sercan Nisa konusunun bizim programlarda konuşulmamasını rica etmiştim. Ortada bir genç kız var. Bir futbolcu var. Biz olanı veriyoruz. Görüntüleri kullanmamızın sebebi konunun bir yere bağlanmasıydı. Nisa da tavrını gösterdi. Kızcağız bize emanet, ailesi var. Bir düşünün hep beraber. İlgi gösterilmiş, bu da olabilir" şeklinde konuştu.
  • 15

    PERŞEMBE GÜNÜ YAŞANANLAR

    Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'in 48. bölümü yine eğlenceli anlara sahne oldu. Rekabetin giderek arttığı Survivor'ın 16 Nisan tarihli bölümünde, yarışmacılar Anlat Bakalım oyununda kendilerine sorulan sorulara yanıt aradı.
  • 16
    Eğlenceli anların yaşandığı gecede; Ardahan, Nisa, Aycan'ın kelimeleri anlatmakta güçlük çekmesi adada komik anlara neden oldu. Gecenin sonunda ise en fazla doğru cevabı veren (8-5) Ünlüler Takımı, Anlat Bakalım ödülünü almaya hak kazandı.

  • 17

    Survivor Ünlüler Gönüllüler'in ekranlara gelen son bölümü sonrası 49. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Sercan ve Nisa'nın konuşması dikkat çekerken, Acun Ilıcalı'nın Yasin'e Evrim'le konuşma şekliyle ilgili uyarıda bulunması merak uyandırdı.

    İşte haftanın gelişmeleri...

  • 18

    ÇARŞAMBA GÜNÜ YAŞANANLAR

    Survivor'ın 15 Nisan 2020 tarihli son bölümünde yeni bir ayak tenisi mücadelesi vardı. Acun Ilıcalı daha önce 2 kez kazandığı ayak tenisi maçlarında bu kez ufak bir değişikliğe giderek Ersin Korkut'u kendi takımına aldı. Büyük heyecana sahne olan ve haftaya damga vuran ayak tenisi iddiasında; Sercan Yıldırım, Yasin Obuz, Ardahan üçlüsü Acun Ilıcalı, İrem Kanan ve Ersin Korkut üçlüsüne karşı mücadele verdi. Üçe üç oynanan maçta kazanan son sete kadar belli değildi. Büyük heyecanın yaşandığı ayak tenisi mücadelesinde kazanan taraf 3-2'lik skorlarla Sercan Yıldırım'ın takımı oldu. Kazanan takımı doğru tahmin eden yarışmacılara da ödül olarak pilav üstü kavurma, salat ve içecek verildi.
  • 19
    Survivor'ın 15 Nisan Çarşamba akşamı ekranlara gelen 47. bölümünde tenis oyunu ve sembol heyecanı yaşandı. Adaların birleşmesinden sonra tenis oyununda karşı karşıya gelen yarışmacılar, daha sonra Survivor 2020'nin yeni bir oyunu ile karşılaşarak sembol oyununa katıldı.
  • 20
    Kadınların ve erkeklerin ayrı ayrı bireysel sembolü kazandığı oyunda rekabet dolu anlar ekranlara geldi. Kadınlarda finale kalan Nisa ile Evrim arasındaki sembol oyunu Survivor Nisa kazandı? Erkekler de ise Ersin ile Survivor Cemal Can arasındaki sembol oyunu mücadelesinin kazananı Ersin Korkut oldu.
  • 21

    SALI GÜNÜ YAŞANANLAR

    Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yeni bölümde iletişim oyunu mücadelesi nefes kesti. 14 Nisan 2020 tarihli Survivor 46. bölümde Ünlüler ile Gönüllüler, iletişim oyunu için karşı karşıya geldi. İletişim oyunu parkuru, yarışmacıları epey zorladı. Kaydırak ile başlayan parkurda iki takımdan 4 erkek 3 kadın yarışmacı oyunu kazanmak için kıyasıya yarıştı. Bu manevi ödülü kazanmak için yarışmacılar tüm güçlerini ortaya koydular.  Kafa kafaya giden oyunda farkı açan ve 10 sayıyı yapan Ünlüler Takımı iletişim oyununu kazandı.

  • 22

    Survivor 46. bölümde Ünlüler ve Gönüllüler takımı özel bir ada konseyinde bir araya geldi. Acun Ilıcalı, birleşme partisi sonrasında Survivor’da nasıl bir değişiklik olacak hepsini teker teker anlattı. Yeni bir oyunun anlatıldığı Survivor ada konseyinde yarışmacılar ile Acun Ilıcalı, yeni iddialara girdi. Ve bu iddia oyunlarının Çarşamba günü oynanacağı belli oldu.
     Önce yarışmacılardan bazı tahminler alan Acun Ilıcalı, sonrasında takım değiştiren isimleri söyledi. Buna göre Ünlüler takımından Berkan ile Gönüllüler takımından Yunus Emre karşılıklı olarak takım değiştirdi. Survivor2020’de bundan sonraki dönemde bu yarışmacıların katkısı nasıl olacak merakla bekleniyor.

  • 23
    Berkan Karabulut kimdir?

    Kişisel Eğitimci ve pilates hocasıdır. Aynı zamanda Fit2Move işletmesinin sahibi olan Berkan Karabulut, vücut geliştirme üzerine çalışmaktadır.

    2011 yılında Bilecik Üniversitesi'nde okumaya başlayan Berkan Karabulut, 2015 yılında eğitimini tamamlayıp mezun olmuştur.


  • 24
    Yunus Emre Özden kimdir?
    29.03.1993 İstanbul/Silivri’de doğan ve hala Silivri’de ikamet eden model, 1.85 boyunda ve 82 kilo. 2 çocuklu ailenin tek oğlu olan Survivor Yunus Emre, Açıköğretim Fakültesi’nde Ulaştırma Lojistik okuyor.

    Lise hayatında yaşadığı bir rahatsızlık sonucu çok kilo aldığını ve okuldayken aldığı kilolarla çok dalga geçildiği için okulu bir türlü sevemediğini ifade eden Yunus Emre, bu sebeple tedavisi sona erdiğinde okul çıkışı şehir stadında koşarak 96 kilodan 64 kiloya düşmeyi başardı.

    17 yaşına geldiğinde başvuru yaptığı ajanslarla katalog çekimleri yapmaya başlayan Yunus Emre, 18-19 yaşlarında Fashion Week'lerde çıkmaya başladıktan sonra modelliğin bir parçasının da spor olduğunu ve bu nedenle kum torbasının başında saatler geçirdiğini, küçüklüğünde ise hep dövüşçü olmayı hayal ettiğini fakat ailesinin buna izin vermediğini söylüyor.

    Daha sonrasında spor salonuna gelen profesyonel kick boxer, güreşçi ve karetecilerle yaptığı antremanlarda onlardan daha iyi olduğunu fark eden Yunus Emre, MMA dövüşlerine katılmaya başlıyor. 2019’da Türkiye 3.’sü, İstanbul 2.’si olan Yunus Emre, şu anda modellik ve yardımcı oyunculukla ilgilendiğini, aksiyon filmi çekmek ve dövüş kulübü sahibi olmak gibi hayalleri olduğunu ifade ediyor.

    MMA federasyonunun bile hocam diyerek hitap ettiği bir manken dövüşçü olduğunu söyleyen Yunus Emre, MMA'nın kötülüklerden arınma yolu ve kendi çapında başarısızlıklardan başarılar çıkarma öyküsü olduğunu düşünüyor.
  • 25

    13 NİSAN SALI GÜNÜ NELER YAŞANDI

    13 Nisan 2020 tarihli Survivor 45. bölümde Ünlüler ile Gönüllüler, ödül oyununda kum sahada voleybol maçında karşı karşıya geldi. Acun Ilıcalı’nın, voleybol maçını kazanan takımın alacağı ödülü açıklamasıyla yarışmacılar büyük heyecan yaşadı. Ilıcalı, kazanan takımın birleşme partisi evinde kalabileceğini, akşam yemeği ve sabah kahvaltısı yapabileceğini açıkladı.
  • 26
    Kumda oynanan voleybol maçında takımlar üçer kişilik ekiplerle sahaya çıktı. Her sette beş sayı alan takım bir puan kazandı. Mücadelesi bol, heyecanı ödül oyununda inanılmaz oyun ortaya kondu. Büyük heyecana sahne olan ödül oyununu Gönüllüler Takımı 10-8 kazandı.

  • 27

    Acun Ilıcalı, voleybol maçına katılmayan Nisa’ya: “Ben Survivor’da sakatlanarak oynamayan gördüm, takımla çok ciddi problemi olup oynamak istemeyen gördüm. Çok takımsal bir hareket olmadı bu yaptığın.Normal bir hareket değil. Senin yüzünden zora düşen bir takım var.” ifadelerini kullandı.

  • 28

    12 NİSAN'DA NELER YAŞANDI?

    Survivor 2020’de dün akşam birleşme partisi heyecanı yaşandı. 12 Nisan Pazar akşamı ekrana gelen Survivor’da yarışmacılar baştan aşağıya yenilenerek partiye katıldı. Tarık Sezer ve orkestrasının canlı yayınla katıldığı Survivor şarkı yarışmasında yarışmacılar sahnede hünerlerini gösterdi. O Ses Türkiye jürileri olan Murat Boz, Hadise, Seda Sayan ve pek çok sanatçı canlı olarak katılarak yarışmacılara puan verdi.

  • 29

    ŞARKI YARIŞMASI ÖDÜLÜ NEYDİ?

    Survivor 2020 birleşme partisi şarkı yarışmasını kazanan yarışmacı, seçtiği bir kişi ile gelecek sene yapılacak Survivor yarışması birleşme partisine konuk olarak kazanmaya hak kazandı.

  • 30

    SURVIVOR ŞARKI YARIŞMASINI KİM KAZANDI?

    Şarkı yarışmasında bütün yarışmacılar birer kez sahne aldı ve diğer yarışmacılar 10 üzerinden puan verdi. Performanslar sonrasında en yüksek puanı alan iki yarışmacı, birer kez daha sahne aldı. Survivor şarkı yarışmasında en yüksek puanı Cemal Can ile Ardahan aldı. Ardahan, ikinci kez çıktığı sahnede 150 puan almayı başardı. Cemal Can ise 149 puan aldı. Böylece birer kez daha sahne alan iki yarışmacıdan bir puan daha fazla alan Ardahan, Survivor 2020 şarkı yarışmasını kazandı.

  • 31

    YARIŞMACILARIN ALDIKLARI PUANLAR

    Gizem - toplam 124 Ünlüler 64 Gönüllüler 59

    Mert - toplam 123 Ünlüler 59 Gönüllüler 64

    Aşkım - toplam 122 Ünlüler 62 Gönüllüler 60

    Ersin - toplam 109 Ünlüler 52 Gönüllüler 57

    Berkan - toplam 128 Ünlüler 64 Gönüllüler 64

    Ezgi - toplam 117 Ünlüler 55 Gönüllüler 62

    Sercan - toplam 111 Ünlüler 62 Gönüllüler 49

    Yasin - toplam 119 Ünlüler 57 Gönüllüler 62

    Aycan - toplam 91 Ünlüler 50 Gönüllüler 41

    Ardahan - toplam 139 Ünlüler 80 Gönüllüler 59

    Elif - toplam 120 Ünlüler 62 Gönüllüler 58

    Yunus Emre - toplam 123 Ünlüler 60 Gönüllüler 63

    Evrim - toplam 132 Ünlüler 72 Gönüllüler 60

    Barış - toplam 120 Ünlüler 59 Gönüllüler 62

    Nisa - toplam 120 Ünlüler 55 Gönüllüler 65

    Cemal Can - toplam 140 Ünlüler 71 Gönüllüler 69

  • 32
    İşte Survivor'da bu hafta diğer yaşananlar...
  • 33

    11 NİSAN'DA NELER YAŞANDI?

    Survivor son bölümde Acun Medya ile Survivor 2020 arasında futbol derbisi oynandı. Survivor’da derbi karşılıklı gollerle nefes kesti.

    Survivor derbisinde galip gelen takım; 10-9 skorla Acun Medya takımı oldu. Acun Ilıcalı, mücadele için “Son 10 yılda kadro olarak gördüğüm en güçlü 2. takım” dedi.

  • 34

    HAFTANIN GEÇMİŞ BÖLÜMLERİ

    10 Nisan 2020 tarihli Survivor 42. Bölümde Ünlüler ile Gönüllüler erzak oyunu için karşı karşıya geldi. Pestil, tahin-pekmez, ekmek ve yumurtadan oluşan erzak paketi yarışmacıları heyecanlandırdı. Zorlu bir parkurda ve çok sıcak bir havada yarışmacılar yoğun güç sarf etti. Mücadeleden galip gelen takım ise Gönüllüler oldu.
  • 35
    Gecenin en heyecanlı anları ise otomobil ödülünde yaşandı. Performans birincisi olup en iyiler oyunlarında oynama şansı olan oyuncular, ekstra canları ile parkura çıktı. Elif 9 can ile en avantajlı isim olurken; Ersin, Yunus Emre ve Gizem ise 1 can ile en dezavantajlı isimler oldu. Kadınlarda sakatlığı olan Ezgi haricinde yarışmacılar arabayı kazanmak için mücadele etti. Araba ödülünün finali kadınlarda Elif ve Aycan arasında yaşandı. Sevinen taraf ise Elif oldu.


  • 36
    Erkekler araba ödülünde ise yarışmacıları, zorlu bir parkur bekliyordu. Nefes kesen mücadelanin finali Cemal Can ile Mert arasında yaşandı. Otomobil ödülü kazanan ise Mert oldu. İşte haftanın diğer ayrıntıları...
  • 37

    PERŞEMBE GÜNÜ YAŞANANLAR

    Survivor 2020'nin 41. bölümünde en iyiler oyunu oynandı. Kadınlarda Aşkım ile Evrim, erkeklerde ise Berkan ile Barış karşı karşıya geldi. Mücadelenin kazananları Aşkım, ödülü Berkan ve Aycan ile, Barış ise Nisa ve Cemal Can ile paylaştı.
  • 38
    9 Nisan perşembe gününün en eğlenceli anları ise açık artırma oyununda yaşandı. Acun Ilıcalı’nın yönettiği açık arttırma oyununda Sercan Yıldırım’ın Nisa Bölükbaşı’na yaptığı jest hem yarışmacıların hem de izleyicilerin dikkatini çekti.
  • 39

    Yarışmacılar dominik pesosu ile yemekleri kazanabilmek için açık arttırma oyununda mücadele etti. Nisa’nın san sebastian cheescake’i için girdiği açık arttırmaya katılan Sercan’ın daha sonra geri çekilerek "Nisa’ya kıyamıyorum, Nisa yesin" demesi ilgiyle takip edildi. Sercan ardından takım arkadaşlarına da açık arttırmaya girmemeleri yönünde uyarılar yaptı. Sercan’ın Nisa’ya yaptığı bu jest günün en çok konuşulan konularından oldu.

  • 40

    ÇARŞAMBA GÜNÜ YAŞANANLAR

    Eleme sonrası Survivor'un ekranlara gelen 40. yeni bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Survivor'ın 8 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde; ödül oyunu mücadelesinde kazanan takımın, açık artırmada 500 pezo daha fazla almaya hak kazanacağı oyunda heyecanlı anlar ekranlara geldi.

  • 41

    Survivor ödül oyununu uzun süre unutulmayacak bir geri dönüşe imza atan ünlüler takımı 9-9'a gelen skorun ardından bayrak yarışına çıkarak kazandı. 10'a 9 kazanan ünlüler açık artırmada fazladan 500 pezo yani toplamda 1000 pezonun sahibi oldu. Böylece ünlüler bu parayla yemek alma şanslı kazandı.

  • 42

    Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'in 40. bölümünde açık artırma oyununda Yasin'in Nisa'ya gösterdiği taktik işe yaradı ve Nisa sayıyı almayı başardı. Nisa'nın gösterdiği performans son bölüme damga vurdu.

    İşte Survivor'da yaşanan mücadelelerden fotoğraflar... 

  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız