Talat Bulut'tan Şevval Sam'a gönderme: Yandım da geldim

Talat Bulut, kendisinin Yasak Elma dizisine dönmesinden rahatsız olduğunu dile getiren rol arkadaşı Şevval Sam’ın açıklamasının ardından sosyal medya hesabında “Yandım da geldim” adlı bir deyiş paylaştı. Bu sözler, Şevval Sam’a gönderme olarak yorumlandı.

Haberler 23.08.2018 - 09:48

  • 1
  • 2

    Yasak Elma adlı dizi ekibinden bir çalışana tacizde bulunduğu iddiasıyla gündeme gelen oyuncu Oyuncu Talat Bulut, rol arkadaşı Şevval Sam’ın kendisinin diziye dönüşüyle ilgili yaptığı açıklamanın ardından sosyal medya hesabında “Yandım da Geldim” adlı deyişi paylaştı.

  • 3

    Sam, tacizle suçlanan Bulut hakkında savcılığın takipsizlik kararı vermesiyle ilgili “Konu bir üst mahkemeye gitti. Tam olarak aklanmış değil” demişti. Ünlü sanatçı, Bulut’un diziye dönmesinden memnun olmadığını da dile getirere, “Sözleşmelerimiz olduğu için devam etmek zorundayız. Ekip olarak bu durumdan hoşnut değiliz” açıklamasını yapmıştı.

  • 4

    Sam’ın sözlerinin ardından Bulut, Instagram’ında “Merhaba canlar! Gidenler güle güle, kalan dostlar yüzümüz hep gülsün” diyerek Şah Hatayi deyişi “Yandım da Geldim”i paylaştı.

  • 5

    Şevval Sam, önceki akşam ise tek kişilik müzikali “Müzeyyen” ile Bodrum Antik Tiyatro’daydı.

  • 6

    Sahne sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayanSam, Bulut’la ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Biz işimizin bir şekilde başındayız. Bu işin başlamasını bekleyen kocaman bir ekip var. Tabii ki de bazı rahatsızlıklarımız var ve bunu da gerekli yerlere bildirdik. Hepimizin sözleşmesi var, sorumlu olduğumuz kocaman bir ekip var. Gerçek anlamda bu konunun vicdanlarda aklanacağı günü bekliyoruz.”

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız