Kerem Bursin ile Serenay Sarıkaya tarihi geceye tanıklık etti

WBC (Dünya Boks Konseyi) Süper Orta Sıklet Gümüş Kemer sahibi Avni Yıldırım, Schiller Hyppolite'i nakavt etti. Oyuncu Kerem Bursin ile sevgilisi Serenay Sarıkaya ise bu tarihi geceye tanıklık etti.

Haberler 06.11.2016 - 18:08

  • 1

    14 MAÇI DA KAZANDI

    Almanya'nın Münih kentinde dün Haiti asıllı Kanadalı boksör Schiller Hyppolite ile karşılaşan Yıldırım, rakibini 3. raundda teknik nakavtla mağlup etti. Bugüne dek çıktığı 14 maçı da kazanan Yıldırım, WBC Uluslararası Gümüş Kemer'i de almaya hak kazandı.
  • 2

    HEDEF DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

    Yıldırım bu zaferle birlikte dev bir adım daha atarak 2017 yılında dünya şampiyonluğu için maç yapmaya hak kazandı.
  • 3

    BURSİN VE SARIKAYA'DA ORADAYDI

    Karşılaşma boyunca rakibine göz açtırmayan Yıldırım'ı destekleyenler arasında Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin de vardı.
  • 4

    BOKS DERSİ

    Yıldırım, yakın dostu Bürsin'e bir dönem boks dersi vermişti.
  • 5

    "HER ZAMAN YANINDAYIZ"

    29 yaşındaki Bursin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın altına şu mesajı yazdı: "Seni tanıyor ve destekliyor olmak büyük bir kazanç ve mutluluk benim için kardeşim! Ülkemizi senin gibi hem çok başarılı hemde mütevazi birinin temsil ediyor olması gurur.... Her zaman yanındayız!"
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız