Ünlü isimlerden Can Bartu mesajları

Türk futbolunun ve Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Can Bartu hayatını kaybetti. Magazin ve sanat dünyasının yıldızları Türk sporunun Sinyor Bartu'su hakkındaki duygularını sosyal medyadan paylaştı. İşte ünlü isimlerin Can Bartu mesajları...

Haberler 12.04.2019 - 13:19 Son Güncelleme : 12.04.2019 - 13:46

  • 1
    Acun Ilıcalı: 
    Spor camiasının efsane ismi, değerli sporcu Can Bartu’nun vefatından büyük üzüntü duydum. Kendisine Allah’tan rahmet, tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.
  • 2
    Can Yılmaz:
    Fenerbahçemizin ve Türk sporunun efsanesi, Milli takım formasını hem futbolda hem de basketbolda giyen ilk ve tek sporcu, “Sinyor” Can Bartu’ya Allah'tan rahmet; değerli ailesi, sevenleri ve tüm Fenerbahçe camiasına başsağlığı dilerim. Mekanı Cennet olsun.
  • 3
    Işın Karaca:
    Türk sporunun ve Fenerbahçe’nin büyük efsanesi Can Bartu abimiz vefat etmiş. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun
  • 4
    Yavuz Seçkin
    Cihatlar, Lefterler, Canlar, Fikretler... Karakterlerinize, hikayelerinize hayran kalarak büyüdük, her zaman hayranlıkla baktık.
    Türk sporunun değerli ismi Can Bartu’ya Allah'tan rahmet; ailesi ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Mekanın cennet olsun Sinyor.
  • 5
    Gökhan Özoğuz: ‏
    Babamın eczanesinde metal bir levaha da kupalı çizimi vardı. FB'de ecZaneye her geldiğinde koşardık SENİOR derlerdi ona . Babam ile muhabbet ederken hayran hayran bakardık. Vakti gelen her canlı gibi döngüsünde yürüyor. Biten yiten yok
    Yanlızca sevgi var
  • 6
    Aysegül Aldinç:
    Rahmetli babam spor yazarıydı. Eve iş getiren bir spor yazarı... Anlar anlamaz, babamın futbolla ilgili anlattıklarını ilgiyle dinlerdik annemle. Babamın monologlarında Can Bartu ve Metin Oktay’ın yeri ayrıydı. Bir efsane daha aramızdan ayrıldı. Türk futbolu ve basketbolu “sinyor” unu kaybetti. Allahın rahmeti üzerine olsun. Ailesi ve tüm sevenlerinin başı sağolsun.
  • 7

    Aras Bulut İynemli: 

    Türk Sporunun Efsane İsmi Can Bartu’yu kaybettik... Mekanın Cennet Olsun Sinyor

  • 8
    Metin Akpınar:
    Bir efsanemizi daha kaybettik
  • 9
    Rıdvan Dilmen Sinyor Bartu'yu anlattı: Benimle ilgili ne yazmış diye merak ederdim

    Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Can Bartu 83 yaşında vefat etti. NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen Türk futbolunun "Sinyor"unu anlattı. Dilmen, “Mesela futbol oynarken hep merak ederdim benle ilgili ne yazmış derdim, okurdum. Çok zor beğenirdi. Messi, Maradona olmanız lazımdı. Çok çok iyi oynamanız lazımdı beğenmesi için” dedi.

    (HABERİN DETAYLARINI TIKLA İZLE)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız