Ünlülerden Babalar Günü mesajları

Babalar Günü'nde ünlüler babalarının fotoğraflarını paylaşıp duygusal mesajlar yayımladı. İşte "Hiçbir erkek babamız yerine bizi sevmiyor" diyen Aslıhan Gürbüz'den "İyi ki varsın baba!" diyen Doğa Rutkay'a, ünlülerden Babalar Günü paylaşımları...

Haberler ntv.com.tr 21.06.2020 - 10:34 Son Güncelleme : 21.06.2020 - 14:35

  • 1

    Doğa Rutkay

    "İyi ki varsın baba! Seni çok ama çok seviyorum.
    Yolum, ışığım... İyi ki varsın! Babalar ve dedeler günün kutlu olsun! Kızın."

  • 2

    Akasya Asiltürkmen

    "Şu hayatta Pera’yla ilgili en özleyeceğin anlardan birini hediye etmek istiyorum sana. Göğsünde uyuyan Pera ile birkaç fotoğrafın vardır ama bu yok sende hatırladığım kadarıyla. Babalar günün kutlu olsun. Unutma, bu kız her zaman oraya sığar."

  • 3

    Esra Akkaya

    "Babamı dede olduktan sonra daha da anladım daha da çok sevdim. İyi ki Yüksel Akkaya’nın kızıyım... babalar günün kutlu olsun canım babam."

  • 4

    Aslıhan Gürbüz

    "Babam...
    9 sene önce bugün ayrıldı aramızdan, 'insanın babalar gününden bir gün sonra babası ölür mü' demiştim... Her babalar günü bana yara olacak sanmıştım, asla bugünü acısız yaşayamayacağımı düşünmüştüm.
    Yanılmışım
    'Zaman her şeye ilaç' derler doğru derler, 'yaralar' asla kapanmasa da acısı azalıyor, yerine kabuk denilen bazı bağlar örülüyor, yara iziniz seneler geçtikçe hoş bir anı olarak kalıyor ya hani, bende de öyle... YARALARIMI SEVERİM YARALAYANDAN ÖTÜRÜ

    Acıyı değil de, bıraktığı o güzel yara izini seçtikçe, bugün, babası olup gününü kutlayan, sadece bugüne özel değil her anını onlarla mutlulukla geçirebilen her arkadaşım, her dostum ve her evlat için mutlu olabiliyor 'ne güzel' diyebiliyorum. Baba gibi sevdiklerimi arayıp gününü kutlayabiliyorum.
    Sevgili babalar ellerinizden,
    Sevgili yetimler gözlerinizden sevgiyle öperim.

    Sözüm babasız büyümeye devam eden kız çocuklarına; sevgili kısçeler, hayatımıza aldığımız hiçbir erkek babamızdan kalan boşluğu doldurmuyor, hiçbir erkek babamız yerine bizi sevmiyor, çünkü ne öyle bir görevleri ne de öyle bir sevgi yok maalesef.

    Bu boşluk doldurmaları ancak ve ancak, kabul ya da affederek kendimiz kapatabiliyoruz, n'olur bir deneyin, inanın o zaman hayat biraz daha kolay oluyor. Ayırt edebildiğiniz sevgi ve daimi neşe ile kalın."

  • 5

    Sıla Gençoğlu

    "Canım babam ve ben. Tüm babalara, baba adaylarına, heveslilere, babacanlara... Bir de özlemini çektiklerimize. Her güne, hayata bir baş selamı, iyi pazarlar. Hayırlı güneş tutulmaları."

  • 6

    Armağan Çağlayan

    "Babanız yanınızda ise, bağıra çağıra kutlayın, sarılın, öpün, koklayın.... çünkü sonra 'Sizin hiç babanız öldü mü? Benim bir kere öldü, kör oldum. Yıkadılar, aldılar, götürdüler. Babamdan ummazdım bunu, kör oldum' dizeleri en çok içinizi sızlatan dizeler olabilir.... Tüm babaların ve baba adaylarının babalar günü kutlu olsun..."

  • 7

    Cem Cücenoğlu

    "44 yaşıma geldim, daha babalığı tadamadım. Kısmet değilmiş. Ama umarım sana babalığı tattırmışımdır babam. Babalar günün kutlu olsun."

  • 8

    Celil Nalçakan

    "Başta canımız BABAmız olmak üzere, tüm babaların gününü kutlarım. Babaları, bu dünyadan göçenleri de unutmayıp, kutlama işini abartmamanızı öneririm."

  • 9

    Bülent Şakrak

    "Babam"

  • 10

    Deniz Seki

    "Canım babam bu gece sana içimi döktüm. Babalar günün kutlu olsun babammmm. Kızın, Denizin seni çok seviyor."

  • 11

    Azra Akın

    "Demir’in biricik babası sevgili eşimin ve 'Can baba' olarak daima çocuğunun mutluluğunu düşünen, onun en güzel oyun arkadaşı olan tüm babaların Babalar Günü kutlu olsun!"

  • 12

    Demet Akalın

    "Benim hatıralarımda bile olmayacak kadar kısa yaşayan babam umarım benimle gurur duyuyordur."

  • 13

    Gül Sunal

    "Canım Alim
    Öyle güzel baba oldun ki... Hem bana, hem Ezo’ya, hem de Narin’e...

    Kemal’e de ailemizi sarıp sarmaladığı ve sana iyi örnek olduğu için teşekkür ederim.

    İkinizin de babalar gününü kutluyorum ve minnetle kucaklıyorum... İyi ki varsınız.

    (Siyah beyaz fotodaki Ali, süt içen Ezo)"

  • 14
    Ceyda Düvenci 

    "Babam... günün kutlu olsun..."

  • 15
    Pelin Öztekin 

    "Kız babaları her zaman kızlarının konforu olmuştur. Her yaşta bana kucağında yer açtığın için teşekkürler Babiş. Babalar günün kutlu olsun."

  • 16

    Müge Boz

    "Baba olacağını öğrendiği ilk günden beri o kadar heyecanlıydı ki... Baba olacaktı ama çocuk gibi sevinçliydi... Maviş gözleri hep ışıl ışıl parladı. Benim üzülmeme bir saniye olsun izin vermedi. 'Sevgi her şeyi halleder bebeğim' dedi hep. Ben hangi kitabı okuduysam arkasından o da okudu. 'Sevgilim Vinå’ya şu olumlu kelimeleri söyleyelim' dediğimde benimle beraber söyledi. SEN SEVGİSİN VİNå, SEN AŞKSIN! diye sevdik kızımızı beraber. 

    Bugün onun ilk babalar günü. Sanırım ben ondan daha duygusalım (yine). Çünkü ben bu annelik denen şeyi yapabiliyorsam, bir parça da olsa becerebilmişsem senin sayende bitanem!! Senin desteğin ve sevginle beraber hem anneyiz hem babayız sanki birlikte. En önemlisi de sevgi dolu bir aileyiz!! BABALAR GÜNÜN KUTLU OLSUN!!"

  • 17

    Özge Borak

    "Gülüşümüz eksik olmasın. Hep güldürdün, öğrettin. Bıkmadan cevap verdin sorduğum tüm sorulara. Her zaman en büyük gücümüz ailece birbirimize sahip olmak oldu. Düşsek de kalmayı bildik el ele tutuşup. Bir sarıldık, bin sardık yaralarımızı. Bir güldük, bin güldürdük dostlarımızı. Gülüşümüz eksik olmasın, sen de eksik olma babam... Babalar günün kutlu olsun. Özlenen tüm babaların da..."

  • 18
    Bengü 

    "Babalar Günün kutlu olsun canım babam; kızımın biricik dedesi. Allah seni başımızdan eksik etmesin."

  • 19

    Öykü Serter

    "Yakışıklım... Çınarım... Babalar Gününü kutluyorum. Tüm babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun. Babalarını vakitsiz yitirenlerin, bir babanın gölgesinde hiç dinlenememişlerin sabırlı ve güçlü ruhlarına şifa diler; mahzun kalplerinden öperim. Mekanları cennet olsun; Allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin."

  • 20

    Sümer Ezgü

    "Anneler doğurganlık ve sevgi bağı ile evlatlarının varlığında öndedir. Ama babalar köktür. Varlıkları hiç olmadık zamanda ve ihtiyaçta kendini gösterir. Ailenin gücü, kudreti, dayanağıdır. Bugün babalar günü!Sevgili babam ve Bucak'ın Ahmet Hocası sen bizim varlığımızın temeliydin. Nur içinde ol, kardeşim ve ben daima seni kalbimizde hissediyoruz."

  • 21

    Doğukan Manço

    "Babalar gününüz kutlu olsun"

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız