Ünlülerin korse ile bel inceltme yöntemi

Kim Kardashian, Jessica Alba, Khloe Kardashian, Amber Rose gibi ünlüler, ince belli olmak için 500 yıllık geleneği uyguluyor.

Haberler ntv.com.tr 06.09.2016 - 13:26

  • 1

    GELENEKSEL KORSE UYGULAMASI

    Ünlüler kameraların karşısında her zaman güzel görünmek istiyor. Bunun için her tür forma girme yolunu deniyorlar.

    Son dönem forma girme modası bel korsesi yöntemi. Birkaç haftada, çabasız bir şekilde bel incelttiği söylene  bu yöntemi pek çok ünlü uyguluyor.

    1500’lü yıllarda kadınların incel belli olmak için kullandıkları bu yöntem, her gün sımsıkı bir koseyle beli sarmayı içeriyor.

  • 2

    DOĞUM SONRASI İNCELDİ

    Jessica Alba, verdiği bir röportajda bebeğini dünyaya getirdikten sonra doğum kilolarını vermek için bu yönteme başvurduğunu anlattı.

  • 3

    KUM SAATİ VÜCUDUNUN SIRRI

    İnce bel ve geniş kalça deyince akla ilk gelen isim Kim Kardashian. Ünlü reality şov yıldızı, belini şekillendiren korse kullanarak formunu koruyor.

  • 4

    KORSE İLE BELİNİ İNCELTTİ

    Kim Kardashian’ın, her zaman kilolu görüntüsüyle hatırlanan ablası Khloe Kardashian, son zamanlarda verdiği kilolarla dikkat çekti. Kardashian, belini inceltmek için de korse yöntemini kullandı.

  • 5

    ABLALARINA ÖZENDİ

    Belini korse yöntemi ile incelten bir başka isim de Kylie Jenner. Kim Kardashian’ın üvey kardeşi, iki ablasının incelen bellerini görüp hayran olduktan sonra aynı yöntemi uygulamaya karar verdiğini söyledi.

  • 6

    GURURLA SERGİLEDİ

    ABD’li model ve oyuncu Amber Rose da belini korse ile inceltenlerden. İstediği sonucu elde edince yeni vücudunu sosyal medyada böyle paylaştı. 

  • 7

    SAĞLIKLI MI?

    Peki ünlülerin severek uyguladıkları korse ile bel inceltme yöntemi sağlıklı mı?

  • 8

    ORGANLARI EZİYOR

    Nefes almayı zorlaştıran bu 500 yıllık gelenek, uzmanlara göre sağlık açısından zararlı. Uzun süre korse ile kalmak, organlara zarar veriyor, akciğerlere baskı yapıyor, kaburgaları çatlatabiliyor.

  • 9

    UZUN VADEDE ETKİLİ DEĞİL

    Uzmanlar, tek bir bölgedeki yağların azaltılmasının mümkün olmadığını, korse ne kadar uzun süre kullanılırsa kullanılsın, göbekteki yağların ger geleceğini söylüyor. Uzmanlara göre korse, kısa süreli zayıflamada etkili gibi görünse de uzun vadeli kilo verme yöntemi olarak kullanmak mümkün değil.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız