Ünlülerin spor eğitmeni Anna Kaiser'dan zayıflama sırları

Shakira, Sarah Jessica Parker, Kelly Ripa gibi dünyaca ünlü yıldızların spor antrenörlüğünü yapan Anna Kaiser, zayıflama sırlarını açıkladı.

Haberler ntv.com.tr 22.06.2016 - 10:53 Son Güncelleme : 22.06.2016 - 10:55

  • 1

    SHAKIRA'NIN EĞİTMENİ

    Sarah Jessica Parker, Shakira, Kelly Ripa ve Emmy Rossum gibi yıldızların spor antrenörlüğünü üstlenen Anna Kaiser, sağlıklı ve fit bir vücuda sahip olmak için nelere dikkat ettiğini anlattı.

  • 2

    GÜNDE 4 SAAT SPOR

    Dans kardiyo uzmanı olan Kaiser, formada kalmanın öncelikli sırrını hareketli yaşam olarak açıklayarak günde dört saat spor yaptığını belirtti.
  • 3

    GÜNEŞE KARŞI ESNEME

    Güne, güneşe karşı esneme hareketleri yaparak başladığını söyleyen Kaiser, zengin bir kahvaltıyla etmenin önemine değindi.
  • 4

    GÜÇLÜ KAHVALTI

    Kendine besin değeri güçlü yiyeceklerle bir karışım hazırladığını söyleyen Kaiser, sabah smoothie’sini ıspanak, lahana, muz, badem sütü, badem ezmesi, dondurulmuş böğürtlen, maca (şalgaöma benzeyen Güney Amerika bitkisi), chia (Meksika bitkisi), arı poleni ve buz karışımıyla hazırladığını anlattı.
  • 5

    ÖZEL KARIŞIMLI TOST

    Bazen de hindistancevizi yağı, domates, chia tohumu ve çiğ Himalaya tuzundan oluşan tost hazırladığını söyledi.

  • 6

    ÖĞLE YEMEĞİ OLARAK SALATA

    Öğle yemeği olarak besin değeri, güçlü bir salata yemeğini tercih ettiğini vurgulayan Kaiser; brokoli salatası, sezar salata ya da içinde ıspanak, karides, domates, ayçekirdeği, peynir, brokoli, kereviz sapı, kırmızı biber, pancar olan zeytinyağlı bir salata yediğini anlattı.

  • 7

    ATIŞTIRMALIK HEP YANINDA

    Gün içinde toplantı ve diğer işler esnasında ihtiyaç duyduğunda yemek üzere yanında mutlaka közlenmiş tatlı patates, badem gibi güçlü atıştırmalıklar taşıdığını söyleyen Kaiser, günde üç litre su içmenin çok önemli olduğunu vurguladı.

  • 8

    SOMON BALIĞI YİYOR

    Akşam yemeklerini çok sevdiğini söyleyen Kaiser, en sevdiği yemeğin karnabahar, pirinç ve domatesle hzırlanmış sosla yapılan somon balığı olduğunu söyledi.

  • 9

    YEMEK SONRASI YÜRÜYÜŞ

    Ne yerse yesin akşam yemeği sonrası mutlaka hareket ettiğini anlatan Kaiser, dışarı çıkıp temiz havada yürüyüş yapmanın merkezi sinir sistemine iyi geldiğini ve iyi bir uykuya hazırladığını söyledi. Kaiser, mutlaka günde yedi ila sekiz saat uyumak gerektiğini de belirtti.
  • 10

    MUTLU HİSSET, FORMDA KAL

    Mutlu hissetmenin dış güzelliğe yansıdığını söyleyen Kaiser, gerçek mutluluğu bulmak için üç şeye ihtiyaç olduğunu belirtti. Bunlar; sevecek biri, yapacak bir şey, dört gözle beklenecek bir şey.

  • 11

    STRESLE BAŞ ETME YÖNTEMİ

    Bazen çok yoğun bire güne telaşlı başladığını söyleyen Kaiser, bu durumda oturup derin bir nefes aldığını, harekete geçmeden önce ruh ve bedeninin sesini dinlediğini anlattı. “Tutkulu olduğum pek çok şey, sevdiğim birçok insan var. Tüm bunlar bana sahip olduğum hayata ne kadar minnettar olmam gerektiğini hatırlatıyor” dedi.  

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız