Wolverine'den (Hugh Jackman) yeni fotoğraf

Instagram'da paylaştığı son kareyle hayranlarını endişelendiren X-Men serisinin Wolverine'i Hugh Jackman, son fotoğrafıyla sevenlerine rahat bir nefes aldırdı.

Haberler 17.08.2016 - 09:13 Son Güncelleme : 17.08.2016 - 09:18

  • 1

    ENDİŞELENDİRDİ

    Defalarca yaşayan en seksi erkeklenden biri seçilen Hugh Jackman, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından paylaştığı fotoğraftaki yaşlanmış haliyle hayranlarını endişelendirdi.
  • 2

    PİŞMİŞ BALIKLA POZ

    Sosyal medyada 7,4 milyon takipçisi olan 47 yaşındaki oyuncu, gözaltı morlukları, alnında şişen damarlar ve yaşlanmış bu görüntüsüyle çok konuşuldu.  

    Pişmiş balıkların önünde poz veren Avustralyalı oyuncu, fotoğrafın altına, “İşte hakkında konuştuğum şey” notunu düştü.

  • 3

    'KİLO VERMİŞSİN'

    170 binden fazla beğeni alan fotoğrafa, oyuncunun bazı hayranları aktörün görünümünden endişe duydukları yorumunu yaptı.

    Yorumlardan bazıları, “Çok fazla kilo vermiş gibi görünüyorsun”, “Kahramanım yaşlanmış, umarım sağlığın yerindedir, seni seviyorum”, “Umarım bu makyajdır” şeklinde oldu.
  • 4

    'RAHAT NEFES ALDILAR'

    "Umarım bu bir makyajdır" diyen takipçiler, 47 yaşındaki aktörün yeni fotoğrafıyla rahat bir nefes aldı.
  • 5

    BONDİ BEACH'E GİTTİ

    Avustralyalı aktör ve yapımcı Sidney'deki Bondi Beach'de denize girerken görüntülendi.
  • 6

    SİYAH MAYO ŞORT

    Siyah bir şort mayo giyen Jackman adeta 2017 senesinde çıkacak olan yeni filmi için şimdiden hazır olduğunu gösterdi.
  • 7

    GÜNDE 6 BİN KALORİ

    Yaşına rağmen vücudunu hala korumayı başaran ve filmin çekimlerine devam eden aktörün günlük 6 bin kalori tükettiği ve neredeyse her iki saat bir yemek yediğini söyledi.
  • 8
    2017'de Wolverine'i canlandıracağı film Hugh Jackman'ın, son X-Men macerası olacak

  • 9

    FARKLI FİMLERDE BAŞROL

    Jackman, X-Men’in yanı sıra başrolde oynadığı Kate & Leopold, Van Helsing, Prestij, Avustralya, Çelik Yumruklar,  Sefiller ve Prisoners filmleriyle de tanınıyor.

  • 10

    AKADEMİ ÖDÜLÜNE ADAY OLDU


    “Sefiller” filmindeki performansı 2013'te ona “En İyi Aktör” dalında ilk Akademi Ödülü adaylığını ve “Müzikal veya Komedi Dalında En İyi Aktör” dalında Altın Küre ödülünü kazandırdı. Ayrıca şarkıcı, dansçı ve sahne müzikali oyuncusu olan aktör, The Boy from Oz'daki rolüyle Tony Ödülü kazandı.
  • 11

    EN SEKSİ ERKEK SEÇİLDİ

    Kasım 2008'de, Open Salon, Jackman'ı yaşayan en seksi erkeklerden biri seçti. Oyuncu, aynı ayda People Dergisi tarafından "Yaşayan En Seksi Erkek" olarak seçildi.
  • 12

    EMMY ÖDÜLÜ KAZANDI

    Üç kere Tony Ödülleri'nde sunuculuk yapıp bunlardan birindeki performansıyla Emmy Ödülü kazanan Jackman, 22 Şubat 2009'da 81. Oscar Ödülleri'ni de sundu.
  • 13

    İSTANBUL'A GELDİ

    2015 yılında “An Evening with Hugh Jackman” gösterisi için İstanbul'a gelen oyuncu, İstanbul ile geçmişten gelen bir bağlantısı olduğunu belirterek, “Çünkü benim büyük büyükbabam İstanbul’da yaşıyordu. Sanırım Sakız Adası'nda doğmuş. Emin değil ama İstanbul’da bir bankada çalışmış. Ve babam aslında Türkiye’ye birçok kereler geldi. Her zaman da bana der ki; 'Sen Türksün, Türk sayılırsın.' Belki o yüzden Türk kahvesine bayılıyorum. Sabahları uyanıp da bir fincan Türk kahvesi içmek kadar beni mutlu eden bir şey yok” şeklinde konuşmuştu.
  • 14

    TARİH TUTKUNU

    Osmanlı ve Atatürk ile ilgili kitaplar okuduğuna da değinen Jackman, “Osmanlı İmparatorluğu ve Atatürk’le ilgili olarak kalın bir kitap okudum. Çünkü çok büyük bir tarih tutkum vardı. Mesela Osmanlı İmparatorluğu ile ilgili olarak, bu kadar hüküm sürmüş bir imparatorlukla ilgili olarak bu kadar az bir bilgiye sahip olmaktan açıkçası birazcık utandım” demişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız