Yeni dizi Babamın Günahları'nın oyuncuları konuştu (Bu akşam başlıyor)

Star TV'nin başrollerinde Kadir Doğulu ile Melisa Sözen'in olduğu yeni dizisi Babamın Günahları'nın yönetmen koltuğunda ise Abdullah Oğuz oturuyor. Dizinin başrolleri ve oyuncularından İsmail Demirci, Sezin Akbaşoğulları ve Mehrnoush Esmaeılpourac ntv.com.tr'nin sorularını yanıtladı.

Haberler ntv.com.tr 10.01.2018 - 18:09

  • 1

    KADİR DOĞULU

    Sizi bu projeye çeken unsurlar ne oldu? 

    "Ben de çok heyecanlıyım. Her zaman hepsini bir arada bulduğunuz işler denk gelmiyor. Oyuncular, senaryo ve yönetmenimiz, uzun süredir bir projeden beklediğim her şeyi karşılıyor." 

    Karakterinizi, önceki projelerinize ve rollerinize göre nasıl değerlendiriyorsunuz?

    "Biraz daha farklı. Diğerleri sanki sosyoekonomik olarak Ozan’ın hep bir tık üzerindeydi. Ozan ise yetimhanede büyümüş, tek başına mücadele etmiş ve çok zorluklar çekmiş bir karakter." 

    BABAMIN GÜNAHLARI FRAGMANI

  • 2

    "ORTAK BİR DİL YARATMAYA ÇALIŞTIK"

    Dizinin duygusal sahneleri kadar aksiyon sahneleri de daha yayına başlamadan konuşulmaya başladı. Nasıl anlara tanık olacağız? 

    "Olumlu şeyler duymak hepimizin motivasyonunu artırıyor elbette. Aylardır çok özenerek çalışıyoruz. İzleyiciyle buluşmaya çok az kaldı. Bütün bu aksiyonla duygusal sahneler arasında ortak bir dil yaratmaya çalıştık. Dolayısıyla herkes kendisine yakın bir hikaye bulabilecek."

  • 3

    "POZİTİF BİR ANLAMI VAR"

    Usta yönetmen ve yapımcı Abdullah Oğuz uzun bir aranın ardından yeniden yönetmen koltuğunda; onunla çalışmak nasıl?

    "Abdullah Oğuz isminin izleyicinin üzerinde de çok pozitif bir anlamı olduğunu biliyorum. Onun çektiği bir işi yeniden izlemeyi bekleyenler olduğunu da düşünüyorum. Bunun bir parçası olmak elbette beni de heyecanlandırıyor. 

    Çarşamba akşamları çok duygu yüklü bir baba kız hikayesi izlemek isteyenleri bekliyoruz."

    BABAMIN GÜNAHLARI FRAGMANI

  • 4

    MELİSA SÖZEN

    "KARAKTERLERİN DERİNLİĞİNDEN ETKİLENDİM"

    "Hikayeyi okuduğum zaman karakterlerin derinliğinden, her birinin kendi içinde yaşadığı çatışmalardan ve dönüşümlerinden etkilendim ve hikayenin nereye gideceğini merak ettim. Ve işini çok iyi yapan, severek yapan oyuncularla birlikte oynayacak olmak da beni çok heyecanlandırdı."

  • 5

    "ZAAFLARI HOŞUMA GİTTİ"

    "Yeşim karakterini okuduğum zaman en hoşuma giden şeylerden biri zaaflarıyla, defolarıyla ve hatalarıyla etten kemikten bir karakter olarak yazılmış olmasıydı. Benim için en önemli şey de bu sanırım."

  • 6

    "KURDUĞU DÜNYANIN BİR PARÇASIYIM"

    "Abdullah Oğuz'la ilk tanıştığım zaman 17 yaşındaydım ve onun ajansındaydım. Daha sonra ‘O Şimdi Mahkum’ filminde birlikte çalıştık. Şimdi yıllar sonra tekrar bir araya geldiğimiz için çok mutluyum. Abdullah Oğuz, işini tutkuyla yapan biri. Oyuncusunu ve ekibini seven bir yönetmen ki bu gerçekten çok önemli. Kurduğu dünyanın bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyum.

    BABAMIN GÜNAHLARI FRAGMANI

  • 7

    İSMAİL DEMİRCİ

    "İŞİNE VE NİŞANLISINA AŞIK"

    "Karakterim Reha, daha önce oynamadığım bir rol; işine ve nişanlısına aşık bir polisi canlandırıyorum. Daha önce de polis oynadım fakat Reha, karmaşık bir karakter."

  • 8

    SEZİN AKBAŞOĞULLARI

    "SİNEMA FİLMİ KALİTESİNDE"

    "Karakterim Melike’yi çok sevdim. Hem çok güçlü hem çok kırılgan bir karakter. Bu zıtlık, onu oynaması keyifli bir hale getiriyor. Çok özenilerek, üstüne iyi düşünülüp bir sinema filmi kalitesinde çekildi bütün sahneler. Sanırım dikkat çekmesinin sebebi de bu . Ben de yayın günü izleyebileceğim dizimizi. Merak ve heyecan içindeyim."

  • 9

    MEHRNOUSH ESMAEILPOUR

    "TEK BİR ÇATI ALTINDA TOPLANIYOR"

    "Ekip olarak biz de çok heyecanlıyız. Projenin içinde çokfarklı  gibi gözüken durumlar ve duygular tek bir çatı altında inanılmaz bir olayda toplanıyor. Beni çeken şey buydu aslında. Tabii ki oynadığım karakterin derinliği, diğer oyuncu arkadaşlarım ve ekibimiz benim için projeyi heyecanlı kılan unsurlardan."

    BABAMIN GÜNAHLARI FRAGMANI

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız