Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında? İnci Taneleri’nde Azem'in kızı Nehir’i canlandıracak isim belli oldu

İnci Taneleri dizisinde kimin oynayacağı merak konusu olan Azem'in kızı Nehir'e hayat verecek oyuncu belli oldu. Zalim İstanbul dizisiyle tanınan Sera Kutlubey, Nehir karakterine hayat verecek. Sera Kutlubey, başarılı oyunculuğunun yanı sıra yazar kimliğiyle de adından söz ettiriyor. Oyuncunun “Plüton’unmDüş’üşü” adında bir romanı bulunuyor. Peki, Azem'in kızı Nehir'i canlandıracak olan Sera Kutlubey kimdir?

Haberler Sosyal Medya 25.04.2024 - 17:30

İnci Taneleri dizisinde Azem’in (Yılmaz Erdoğan) “Nehir” karakterine hangi kadın oyuncunun hayat vereceği merak konusuydu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, rolün sahibi belli oldu.

"Zalim İstanbul" dizisinin ardından "İyilik" projesiyle yıldızı parlayan Sera Kutlubey “İnci Taneleri”nin Nehir’i oldu. Kutlubey oyunculuğun yanı sıra yazarlık yönüyle de adından söz ettiriyor.

SERA KUTLUBEY KİMDİR?

24 Ekim 1997 tarihinde Ankara'da doğdu. Eğitimini Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümünde tamamladı.İlk oyunculuk deneyimini, 2016 yılında rol aldığı Kehribar dizisi ile yaşadı. Ardından Babam ve Ailesi dizisinde rol aldı. 2017 yılında İsimsizler dizisinde "Seher" karakterini canlandırdı ve 2019-2020 yılları arasında Zalim İstanbul dizisinde "Cemre Yılmaz" karakterini oynayarak tanınırlık kazandı. 2022-2023 yılları arasında yayımlanan İyilik dizisinde "Damla" karakterini canlandırdı.

İlk romanı, Plüton'un Düş'üşü, 2022'de İthaki Yayınları'ndan çıktı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

Mobil Uygulamalarımız