Porsche Panamera Platinum Edition

Şirket Pananera’nın yeni bir versiyonunu duyurdu. Platinum Edition Panamera 4 ve Panamera Diesel’de sunulacak.

Haberler 19.10.2012 - 15:38

Özel versiyon platin gümüş rengindeki bazı parçaları ile diğer modellerden ayrılıyor. Bu parçalar Ön tampondaki hava giriş ızgaraları, yan aynaların alt yarısı, arka tampondaki dağıtıcı ve Turbo modelinden alınan yan taraflardaki hava ızgaralarından oluşuyor.

Özel versiyon otomobil için beş farklı gövde rengi sunulmuş. Standart ekipman arasında park etme yardımı, çift xenon ön farlar, otomatik kararan iç ve dış aynalar ve 19 inçlik alaşım jantlar bulunuyor.

Kabin ısmarlama siyah/luxor bej çift renkli kombinasyonu ile dikkat çekiyor ve model için özel olarak tasarlanmış kısmen deri içeren paket standart olarak geliyor.

Ön koltuk ısıtması ve Power Steering Plus ve Porsche Communication Management da paketle beraber geliyor. Bilgi-eğlence sistemi 7 inçlik dokunmatik bir ekran ve 11 hoparlörlü 235 wattlık bir ses sistemini içeriyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız