6 aylık bebeğin şüpheli ölümü

Adana'da evde rahatsızlanınca kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren bebeğin ölümü şüpheli bulundu.

Haberler Anadolu Ajansı 01.05.2017 - 13:28 Son Güncelleme : 01.05.2017 - 13:29

Arşiv
Adana’nın Seyhan ilçesi Meydan Mahallesi'nde yaşayan Mahmut ve Şehrinaz Ekici çiftinin 6 aylık bebekleri Poyraz Ekici, sabah saatlerinde rahatsızlandı.

Poyraz bebek, 112 Acil Servis ekibi tarafından götürüldüğü Adana Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde hayatını kaybetti.

Ölümü şüpheli bulunan Poyraz bebek, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Baba Mahmut Ekici, gazetecilere yaptığı açıklamada, çocuğunu 2 gün önce kusma ve ağlama şikayetiyle Adana Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine götürdüğünü belirterek, buradaki tedavinin ardından bebeğin taburcu edildiğini söyledi.

Bebeğin sabah rahatsızlanması sonucu tekrar hastaneye kaldırıldığını anlatan Ekici, tedavi sürecinde ihmali olduğunu düşündüğü kişiler hakkında şikayetçi olacağını belirtti.

Öte yandan, otopsinin ardından Poyraz bebeğin yakınlarına teslim edilen cenazesi Kabasakal Mezarlığında toprağa verildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız