Babası sağlık çalışanı olan minik kızdan çağrı: Lütfen evde kalın

"Evde kalın" çağrısı bu kez babası sağlık çalışanı olan 2 yaşındaki Alara Elif Baş'tan geldi. Minik kız, yeni tip corona virüsle mücadele eden babasının insanları sevdiklerine kavuşturmak için çalıştığını söyleyerek vatandaşlara "Lütfen evde kalın" diye seslendi.

Haberler DHA 27.03.2020 - 17:35

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Twitter hesabından, sağlık çalışanı babası, corona virüs (Kovid-19) ile mücadele eden Alara Elif Baş'ın vatandaşlara çağrı yaptığı bir video paylaştı. 

Videoda, S.B.Ü. Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Uz. Dr. Tolga Baş'ın kızı Alara Elif Baş, vatandaşlara, "Babam sizi sevdiklerinize kavuşturmak için fedakarca çalışıyor. Siz de beni babama kavuşmaktan mahrum bırakmayın. Lütfen evde kalın" çağrısında bulunuyor.  

İşte minik Alara'nın o çağrısı: 
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız