İstanbul Tabip Odası’dan ntv.com.tr’ye ödül

İstanbul Tabip Odası'nın düzenlediği “Basında Sağlık Ödülleri” sahiplerini buldu. Ntv.com.tr’den Tülay Karabağ “Türkiye Kanser İlaçlarında Dünyanın Gerisinde mi Kaldı?” başlıklı haberiyle haber/araştırma kategorisinde ödül aldı.

Haberler ntv.com.tr 17.03.2018 - 16:20 Son Güncelleme : 17.03.2018 - 16:21

İstanbul Tabip Odası tarafından her yıl düzenlenen 14 Mart Tıp Haftası Basında Sağlık Ödülleri törenle sahiplerine verildi.

11 gazetecinin ödüllendirildiği törende ntv.com.tr Sağlık Editörü ve Muhabiri Tülay Karabağ, “Türkiye Kanser İlaçlarında Dünyanın Gerisinde mi Kaldı?” başlıklı haberiyle internet haber/araştırma kategorisinde ödül aldı.

Ödülünü İstanbul Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Hakan Hekimoğlu’ndan alan Tülay Karabağ, törende yaptığı konuşmada, “Türkiye Kanser İlaçlarında Dünyanın Gerisinde mi Kaldı? başlıklı haberimle onkoloji koridorlarında zorunlu mesai yapan hastalar ve onları iyileştirmek için emek veren onkologların çok sık konuştuğu bir konuya dikkat çekmeye çalıştım. Bu önemli konuyu irdelediğim haberi ödüle değer gören İstanbul Tabip Odasına teşekkür ediyorum” dedi.
Şişli Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nde yapılan törene basın ve tıp camiasından çok sayıda davetli katıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız