Kadının doğurma yeteneği tehlikede!

Ünlü doğum uzmanı Micheal Odent, "Kadınların yardım almadan doğum yapabilme yeteneklerini kaybetme riski ile karşı karşıya olduğunu" söyledi.

Haberler 25.05.2015 - 01:24

Fransa’nın önde gelen kadın doğum uzmanlarından Michel Odent (84) yeni kitabında doğum yapmanın giderek bir ‘ameliyata’ dönüşmeye başladığını ve doğum sırasında ilaç kullanımının artıp sezaryenların yaygınlaşması sonucu kadınların ‘yardım almadan doğum yapabileme yeteneklerini kaybetme riski ile karşı karşıya olduğunu’ söyledi.

Odent, ‘Ebelere İhtiyacımız Var mı?’ isimli kitapta bugün ortalama bir doğumun 50 yıl öncesine kıyasla çok daha uzun sürdüğünü ve bu durumun kadınların doğum yapmakta zorlanmaya başladığının göstergesi olduğunu iddia etti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız