Kız çocuk istiyorsanız bunları yemeyin

Hollanda’daki Maastricht Üniversitesi’nde yapılan bir araştırmada, kız çocuk sahibi olmak isteyen kadınların tuzlu yiyeceklerden ve muzdan uzak durmaları gerektiği belirtildi. Ancak uzmanlar, bu tür çalışmaların çift kontrollü olması ve kanıta dayanması gerektiğini söylüyor.

Haberler 06.09.2010 - 12:03

Araştırmaya göre, kalsiyum ve magnezyum içerikli yiyecekler kız çocuk sahibi olmada daha etkili.

Araştırma sonuçlarına göre, kız isteyen anne adaylarının kalsiyum içerikli yoğurt, peynir, ıspanak, badem, brokoli, portakal, somon balığı ve yulaf ezmesi ile magnezyum içerikli kaju fıstığı, fasulye, buğday gevreği gibi yiyecekleri yemesi gerekiyor.

Ancak çocuğun cinsiyetini belirleyen Y kromozomun babadan geldiğini belirten uzmanlar, bu tür çalışmaların anlamlı olması için çift kontrollü yapılması ve kanıta dayalı olması gerektiğini söylüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız