“Pozitif Günlük” birinci oldu

HIV/AIDS ile yaşayanların hayatlarını paylaştıkları Pozitif Günlük, Turkcell Blog Ödülleri yarışmasında kişisel bloglar kategorisinde birinci oldu.

Haberler 06.01.2012 - 14:08

Bir yılı aşkın süredir HIV/AIDS ile yaşayan bireylerin hayatlarını paylaştıkları Pozitif Günlük, büyük bir başarıya imza attı. Turkcell tarafından düzenlenen ve alanında en iyi blogların ödüllendirildiği Blog Ödülleri yarışmasında binlerce blog arasında en çok halkoyu ile finalist olan Pozitif Günlük, juri oylaması sonucunda birinci oldu. Ödülü tüm yazarlar adına blog editörü Okan Aksu aldı.

Okan Aksu “Bize oy veren herkese, jüriye HIV/AIDS konusunda duyarlı oldukları için çok teşekkür ediyorum. HIV/AIDS ile yaşayan insanların hayatlarını sosyal medyaya taşıyarak farkındalık yaratan Pozitif günlük, bir yıl içinde 30 bin okuyucuya ulaştı. Bu başarı HIV/AIDS konusunda sosyal medyada da duyarlılık yarattığımızın göstergesidir” dedi.

Ödül törenine katılan Pozitif Yaşam Derneği İletişim sorumlusu Çiğdem Şimşek de “Bu ödülü tüm HIV ile yaşayan insanlar adına alıyoruz. Bu blog ile amacımız HIV pozitif insanların yaşadıklarını, deneyimlerini, hayata nasıl tutunduklarını dile getirmekti. Bu sayede topluma HIV/AIDS ile yaşayabilmenin mümkün olabileceğini gösterdik” ifadesini kullandı.

Pozitif Günlük bloğuna www.pozitifgunluk.com adresinden ulaşmak mümkün.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız