16 Mayıs İlk Adım Sergisi Galata Rıhtımı'nda açılıyor

Atatürk ve arkadaşlarının Milli Mücadeleyi başlatmak için 16 Mayıs 1919’da ‘Bandırma’ vapuruyla Beyoğlu’ndan yola çıktığı Galata Rıhtımı’nda “16 Mayıs İlk Adım Sergisi” bugün saat 17.00'de açılıyor.

Haberler 16.05.2021 - 13:34 Son Güncelleme : 16.05.2021 - 13:36

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı, Milli Mücadele için ilk adımın atıldığı Karaköy'deki Galata Rıhtımı’nda düzenleyeceği özel sergiyle kutlayacak.
 
Atatürk ve arkadaşlarının Milli Mücadeleyi başlatmak için 16 Mayıs 1919’da  ‘Bandırma’ vapuruyla Beyoğlu’ndan yola çıktığı Galata Rıhtımı’nda “16 Mayıs İlk Adım Sergisi” bugün saat 17.00'de açılacak. Galata Rıhtımı'nın Kurtuluş Savaşı'ndaki önemini anlatmak üzere düzenlenen sergide, Milli Mücadele dönemine ait fotoğraflar yer alacak.

SERGİ BİR HAFTA AÇIK KALACAK

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız’ın ev sahipliği yapacağı serginin açılış törenine pandemi koşulları sebebiyle sınırlı sayıda davetli katılırken, sergi bir hafta boyunca ziyaret edilebilecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız