34. İstanbul Film Festivali Onur Ödülleri

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (IKSV) tarafından 4-19 Nisan tarihleri arasında Akbank sponsorluğunda gerçekleştirilecek 34. İstanbul Film Festivali Sinema Onur Ödülleri sahipleri belirlendi.

Haberler ntv.com.tr 19.02.2015 - 14:06

İstanbul Film Festivali tarafından her yıl sinemaya gönül ve emek veren isimlere takdim edilen Sinema Onur Ödülleri sahipleri belirlendi.

34. İstanbul Film Festivali Sinema Onur Ödülleri yönetmen ve yapımcı Yılmaz Atadeniz, müzisyen Cahit Berkay, oyuncu Nebahat Çehre, senarist ve yönetmen Safa Önal ve oyuncu Süleyman Turan’a takdim edilecek. İstanbul Film Festivali’nin Sinema Onur Ödülleri, 3 Nisan Cuma gecesi Lütfi Kırdar Sergi ve Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilecek 34. İstanbul Film Festivali Açılış Töreni’nde takdim edilecek.

Konuyla ilgili ayrıntılı basın bültenini ve görselleri indirebileceğiniz bağlantıları ekteki metinde bulabilirsiniz.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız