Ankara'da Kadın Yönetmenler Festivali başlıyor

Ankara'daki Çankaya Belediyesi, 18- 22 Ocak tarihleri arasında, kadın yönetmenlerin seslerini filmleriyle duyurabilmeleri amacıyla Kadın Yönetmenler Festivali düzenliyor.

Haberler İHA 14.01.2020 - 15:39

Çankaya Belediyesi, kadın yönetmenlerin seslerini filmleriyle duyurabilmeleri amacıyla Kadın Yönetmenler Festivali düzenliyor.
Bu yıl ilk kez düzenlenen Sinemazon Kadın Sinema Yönetmenleri Festivali 18-22 Ocak 2020 tarihleri arasında Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde sinemaseverlerle buluşacak.

Farklı geçmişlerden, deneyimlerden ve kariyerlerden amatör ya da profesyonel kadın yönetmenlere sanatlarını ve kendi anlatım dillerini, meselelerini, çözümlerini sunmaları için bir forum alanı oluşturmayı hedefleyen festival kapsamında, söyleşiler, atölyeler, seyircilerle yönetmenleri bir araya getirecek etkinlikler de yer alacak.

AÇILIŞTA KADIN YÖNETMENLER BELGESELİ GÖSTERİLECEK

18 Ocak'ta saat 17.00’de Yönetmen Gülten Taranç’ın Kadın Yönetmenler belgeseli gösterimiyle başlayacak festivalde, Meral Okay Özel Ödülü'nü yönetmen Biket İlhan alacak. Senaryo Yazım Özendirme Ödül töreniyle devam edecek gecede, sanatçı Ahu Sağlam konser verecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız