Anne Hathaway’den Oscar itirafı

‘Les Miserables’ (Sefiller) filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu seçildiğinde ödülü alırken rol yaptığını söyledi.

Haberler 24.10.2016 - 10:45 Son Güncelleme : 24.10.2016 - 11:26

Dünyaca ünlü oyuncu Anne Hathaway’den üç yıl sonra Oscar itirafı geldi. 2013 yılında ‘Les Miserables’ (Sefiller) müzikalindeki performansıyla En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar’ını kazanan 33 yaşındaki ABD’li oyuncu, ödülü kazandığı açıklandığında çok şaşırdığını ve hiç de iyi hatırlamadığı bu projeyle ödül alında kendini kötü hissettiğini açıkladı. Hathaway, “Tüm ödül konuşması boyunca rol yaptım” dedi.  

İngiliz yapımı müzikal filmi ‘Les Miserables’ (Sefiller) En İyi Erkek Oyuncu’nun da dahil olduğu 8 dalda Oscar’a aday oldu ve bunlardan En İyi Ses Miksajı, En İyi Makyaj ve Saç Tasarımı, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödüllerini kazandı. Film ayrıca En İyi Müzikal Film, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dallarında Altın Küre ödülünün de sahibi oldu.
ANNE HATHAWAY'İN ALTIN KÜRE'DEKİ KONUŞMASI
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız