Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO) yeni sezonu açıyor

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO), 14 Ekim Perşembe günü saat 20.00’de Zorlu PSM'de yeni sezonun açılış konserinde müzikseverlerle buluşuyor. Sanat danışmanı ve sürekli konuk şefi Patrick Hahn yönetimindeki bu konsere piyanist Alice Sara Ott’a eşlik edecek.

Haberler 12.10.2021 - 16:35 Son Güncelleme : 12.10.2021 - 16:36

Borusan Sanat, bünyesindeki Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO) ve Borusan Quartet ile 202–2022 sezonu boyunca konuk solistler ve şeflerle aynı sahneyi paylaşacak.

Uzun bir aradan sonra dinleyicileriyle konser salonlarında bir araya gelecek olan BİFO, sezonun ilk konseriyle 14 Ekim’de izleyicilerinin karşısına çıkıyor. 

Açılış konserindeki programda Rautavaara, Ravel ve Mahler’in yapıtları yer alacak. Patrick Hahn şefliğinde gerçekleşecek konserde, günümüzün ilgiyle takip edilen piyanistlerinden Alice Sara Ott, yeni sezonda topluluğun ilk konuk solisti olacak. 

Konser öncesinde ise, Aydın Büke ve Serhan Bali saat 19.00-19.30 arası Zorlu PSM’deki Meydan Fuaye alanında müzik üzerine söyleşiler gerçekleştirecek.

ÜNLÜ İNGİLİZ FENOMENİN BODRUM KLİBİ VİRAL OLDU
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız