Candan Erçetin yeniden Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde

Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Sahnesi’nin klasikleşmiş isimlerinden Candan Erçetin, özel repertuvarı ve muhteşem sesiyle İstanbul’un son açıkhava konserini 13 Eylül Cuma akşamı verecek.

Haberler 12.09.2019 - 11:17

BKM Organizasyonuyla gerçekleşen Denizbank Açıkhava Konserleri'nin açılış gecesindeki muhteşem performansıyla ayakta alkışlanan Candan Erçetin; yoğun istek üzerine eğlenceli sahnesi, şık dekoru ve orkestrasıyla dinleyicilerine yine muhteşem bir akşam yaşatacak.

Farklı coğrafyalardan eşsiz tınıları dinleyicileriyle buluşturan usta sanatçı, bu sezon Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde vereceği son konserinde dinleyicisiyle birlikte yaza yine neşeyle veda edecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız