Elton John’dan George Michael’a şarkılı anma

İngiliz şarkıcı Elton John, 25 Aralık’ta hayatını kaybeden George Michael’a şarkı adadı.

Haberler ntv.com.tr 02.01.2017 - 15:03 Son Güncelleme : 02.01.2017 - 15:08

Elton John, geçtiğimiz hafta 53 yaşındayken hayatını kaybeden şarkıcı George Michael’a bir şarkı adadı.

Las Vegas’taki Caesar’s Palace’ta düzenlenen konserde arkadaşı Michael için duygusal bir konuşma yapan John, İngiliz şarkıcının ölümünü “hayatının en üzücü anlarından biri” olarak tanımladı.

Michael, ‘The Million Dollar Piano’ adlı konser serisinin Las Vegas ayağında Micheal hakkında, “Tanıştığım en kibar, en tatlı, en cömert insanlardan biri” yorumunu yaptı.

Elton John, sahneye dev projeksiyonla yansıtılan George Michael fotoğrafının önünde konuşmasını yaptıktan sonra, Michael ile birlikte 1985 yılında verdikleri konserde birlikte söyledikleri ‘Don’t Let the Sun Go Down On Me’ adlı şarkıyı seslendirdi.

Duygusal anlarda gözyaşlarını tutamayan John, “Keşke George bu şarkıyı benimle söylemek için burada olsaydı” dedi.

John, 25 Aralık’ta hayatını kaybeden Michael için Twitter üzerinden, “Derin bir şok içindeyim. Canım arkadaşımı kaybettim. En kibar, en cömert ruhlu ve en zeki sanatçıydı. Kalbim ailesi, arkadaşları ve tüm hayranlarıyla birlikte” yorumunu paylaşmıştı.

ELTON JOHN'DAN 'DON'T LET THE SUN GO DOWN ON ME'
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız