Fatma Turgut'tan online konser

Fatma Turgut'un önceden kaydedilen konserinin İş Sanat YouTube kanalındaki ilk gösterimi 1 Mayıs Cumartesi akşamı yapılacak.

Haberler 29.04.2021 - 08:01

Alternatif rock müziğin güçlü sesi Fatma Turgut, mayıs ayının ilk günü İş Sanat izleyicileriyle buluşacak. Maximum Genç için kaydedilen konserin, İş Sanat YouTube kanalındaki ilk gösterimi 1 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.30’da yapılacak.   

Sanatçı Bir Varmış Bir Yokmuş, Yalnızlık Senfonisi, Değmesin Ellerimiz, Dağılmak İstiyorum'un da aralarında bulunduğu sevilen şarkılarından oluşan bir repertuvarla izleyicilerin ekranlarına konuk olacak. 
Fatma Turgut konserinin yanı sıra Cem Adrian, Melike Şahin, Son Feci Bisiklet, Can Ozan konserleri de sezon sonuna kadar İş Sanat ve Maximum Genç YouTube kanallarında izlenebilir.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız