Fi, Çi, Pi yazarı Azra Kohen'den yeni kitap

Çok satanlar listesinden inmeyen Fi, Çi, Pi serisinin başarılı yazarı, psikolog Azra Kohen’in merakla beklenen dördüncü romanı “Aeden”, okurlarıyla buluştu.

Haberler 09.12.2016 - 17:42 Son Güncelleme : 29.03.2017 - 10:11

İlişkili Haberler

Fantastik gerçekçiliğe çok güzel bir örnek olan Aeden, insan yaşamının gelişmesini, insanın daha anlamlı bir varlığa dönüşmesini engelleyen “normalize edilmiş saçmalıkları” okuru hayrete düşürecek bir gerçekçilik, sürükleyicilik ve heyecanla dile getiren, onaylanmış bilimsel verilere dayandırılarak yazılmış bir roman. Azra Kohen, yeni romanıyla ilgili olarak, “Yaşantımızı etkileyen ama aslında içeriğini bilmediğimiz ve bilirsek hayatımızda fark yaratacak onlarca şaşırtıcı bilgiyi lise öğrencilerinin anlayabileceği şekilde hikayeleştirerek anlatmaya çalıştım. Dilerim hayata katkısı olsun.” açıklamasını yaptı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız