Fikret Kuşkan: Atatürk rolü büyük bir sınav

Akif filminde Atatürk'ü canlandıran Fikret Kuşkan "Atatürk'ü oynamak yükümü fazlasıyla artırdı, büyük bir sınav oldu" ifadelerini kullandı.

Haberler 12.03.2021 - 10:37

Mehmet Akif Ersoy'un İstiklâl Marşı'nı yazarken yaşadıklarını konu alan Akif filminde Atatürk'ü canlandıran Fikret Kuşkan, film hakkında konuştu.

Filmin yapım sürecinde korku ve kaygıları da olduğunu söyleyen Kuşkan, "Atatürk'ü oynamak yükümü fazlasıyla artırdı. Zaman zaman altında ezildiğimi düşündüğüm bu sorumluluk, benim için aynı zamanda çok büyük bir sınav oldu" dedi.

Kuşkan, "Mustafa Kemal Atatürk rolü çalışmama 'Bugüne kadar yapılmış olanın daha iyisi, en iyisi ne olabilir?' diyerek başladım, öyle de tamamlandı bu yolculuğum. İşimi şansa ve olasılıklara bırakmam. Umarım başarılı olabilmişimdir, umarım aynaya baktığımda utanmam. Çünkü aksi halde sıkı bir dayak yerim kendimde" ifadelerini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız