Grammy ödüllü Azucena’dan 'Uzun ince bir yoldayım' şarkısı

İstanbul Maltepe’de Cumhuriyet’in 94’üncü yılı kutlamaları kapsamında sahne alan Grammy ödüllü sanatçı Maya Azucena ney eşliğinde ‘Uzun ince bir yoldayım’ türküsünü söyledi. Azucena’nın Türkçe performansı dinleyenleri mest etti.

Haberler İHA 01.10.2017 - 16:40

Maltepe Belediyesi Cumhuriyet’in 94’üncü yılı dolayısıyla düzenlenediği “Cumhuriyet Benim - Cumhuriyetimizin 94. Yılını 94 Etkinlikle Kutluyoruz” etkinlikleri başladı.

1 ay boyunca ilçeyi festival alanına çevirecek olan etkinliklerin ilkinde Grammy ödüllü dünyaca ünlü sanatçı Maya Azucena, Beşçeşmeler Meydanı’nda konser verdi. Konserde Azucena’ya Türkiye’nin ilk kadın neyzeni Burcu Karadağ eşlik etti.

TÜRKÇE PERFORMANS

Amerika Birleşik Devletleri’nin divası olarak bilinen, 4 oktavlık güçlü sesi, aldığı ödüller ve ses getiren düetleriyle bilinen Maya Azucena verdiği konserle Maltepelileri coşturdu. Birbirinden güzel şarkılarını söyleyen Maya Azucena sahne performansı ile de izleyenlerden tam not aldı.

Konserde Neyzen Burcu Karadağ’ın eşlik ettiği Maya Azucena, Aşık Veysel’in ‘Uzun İnce Bir Yoldayım’ türküsünü seslendirdi. Azucena’ın Türkçe performansı dinleyicileri mest ederken, Grammy ödüllü sanatçı uzun süre alkışlandı. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız