Hatay Atölyesi: Leica ile O Anlar puhutv'de

Hayat Atölyesi; Leica Camera Türkiye eşliğinde hayatını fotoğrafçılığa, sanata adamış isimlerin peşine düşüyor. Fotoğraf tutkusu, anı yakalama arzusu ile birleşince karşımıza ilham verici insan hikayeleri çıkıyor. Hayat Atölyesi: Leica ile O Anlar, 14 Eylül Salı’dan itibaren puhutv’de seyirciyle buluşacak.

Haberler 11.09.2021 - 11:56

Hayat Atölyesi: Leica ile O Anlar, puhutv’de başlıyor. Hayat Atölyesi, Leica Camera Türkiye eşliğinde hayatını fotoğrafçılığa, sanata adamış isimlerin peşine düşüyor. Fotoğraf tutkusu, anı yakalama arzusu ile birleşince karşımıza ilham verici insan hikayeleri çıkıyor. Yönetmen-yazar Mu Tunç, fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede, 35 yıllık fotoğrafçılık serüveniyle Tunç Uğurdağ, outdoor yaşam fotoğrafçısı Sercan Samancı, Les Benjamins markasının yaratıcısı Bünyamin Aydın ve yönetmen Eray Dinç bu özel seri için kamera önüne geçtiler.

FOTOĞRAF YOLCULUKLARINI PAYLAŞTILAR

İlk bölümün konuğu olan Mu Tunç fotoğrafın hayatındaki anlamından, ilham perisi olarak İstanbul’dan bahsediyor. Oyuncu dostu Aslı Melisa Uzun sohbete eşlik ediyor.

İkinci bölümde ise fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede’nin sanat yolculuğuna tanık oluyoruz. Annesi, yönetmen Canan Gerede ve arkadaşı, mücevher tasarımcısı Sevan Bıçakçı’nın konuk oldukları sohbetin başrolünde, Gerede’nin hikayeleriyle öne çıkan fotoğrafları yer alıyor.
Hayat Atölyesi: Leica ile O Anlar, 14 Eylül Salı’dan itibaren puhutv’de.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız