İlhan Şeşen’den 47. sanat yılına özel albüm: Hediyem

Usta müzisyen İlhan Şeşen’in yaklaşık iki yılda tamamladığı albümüne Hediyem adını verdi. 47. yılına özel piyasaya sürülen tribüte albümü dinleyicilerle buluştu.

Haberler 07.10.2018 - 17:22

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlhan Şeşen, 70. yaşında çok değerli isimlerle oluşturduğu tribüte albümüne“Hediyem adını vererek 47. sanat yılını da taçlandırıyor. İlhan Şeşen'in en sevilen eserlerinin buluştuğu bu albümde birbirinden değerli sanatçı dostlarının yorumları yer alıyor.

Hediyem albümünün çıkışı Yalın-Sensiz Olmaz şarkısıyla gerçekleştiriliyor. Sensiz Olmaz şarkısının video klibi Amsterdam ve İstanbul çekimleriyle, Ömer Faruk Sorak yönetmenliğinde kadraja alındı.
14 ŞARKIDAN OLUŞUYOR

Birçok jenerasyonun aşk üzerine derin düşüncelere kapılmasını sağlayan birbirinden keyifli 14 İlhan Şeşen şarkısı bu albümde buluşuyor. 

1-Alpay – Hayallerimi Bırak
2-Ayla Çelik – Neler Oluyor Bize
3-Aylin Aslım – Ankara'dan Abim Geldi
4-Buray – Aşk Layık Olanda Kalmalı
5-Cem Yılmaz – Ellerimde Çiçekler
6-Ceyl'an Ertem – Aşık Oluyorum Eyvah
7-Dilhan Şeşen – Sıcaklardandır
8-Eser Yenenler – Gördüğüme Sevindim
9- Grup Gündoğarken – Bir Yaz Daha Bitiyor
10-İhtiyaç Molası – Sen Benim Şarkılarımsın
11-Mehmet Erdem – Ağlıyor İstanbul
12-Yalın – Sensiz Olmaz
13-Yaşar – Gibi Gibiyim
14-Zeynep Talu – Rüzgar
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız