John Wick: Chapter 4 ertelendi

John Wick serisinin dördüncü filminin vizyon tarihi 2023 yılına ertelendi.

Haberler 23.12.2021 - 16:41

Keanu Reeves'in başrolünde oynadığı, sevilen aksiyon serisi John Wick'in dördüncü filmi John Wick: Chapter 4 bir kez daha ertelendi. Filmin ilk olarak, yine başrolünde Keanu Reeves'in rol aldığı Matrix Resurrections ile aynı anda vizyona girmesi planlanmıştı. Bir Hollywood yıldızının iki önemli filminin aynı anda vizyona girmesi bir ilk olacaktı. Fakat pandemi nedeniyle çekimler durdurulunca, planlar değişti ve filmin vizyon tarihi ertelendi.

Şimdi ise, daha önce 2022'nin Mayıs ayına ertlenen John Wick: Chapter 4, bir kez daha ertelendi. Lionsgate tarafından paylaşılan bir video ile filmin yeni vizyon tarihi 24 Mart 2023 olarak açıklandı. Filmin vizyon tarihinin bir yıl ileriye atılmasının nedeni, pandemi nedeniyle çekimlerin aksaması ve Japonya'da çekilmesi gereken sahneler olması.

The Matrix: Resurrections (The Matrix 4) filminden yeni fragmanı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız