Justin Bieber'ı tahtından ettiler

İngiltere'de sağlık çalışanlarından oluşan koro müzik listelerinde bir numaraya kadar yükseldi.

Haberler 28.12.2015 - 15:51

İngiltere'nin başkenti Londra'da sağlık çalışanlarından oluşan koronun söylediği şarkı müzik listelerini alt üstü etti. Koro'nun söylediği şarkı müzik listesinde bir numaraya yerleşti. 

Sağlık çalışanlarından oluşan korunun 'bridge over you' isimli şarkısı dünyaca ünlü pop şarkıcısı Justin Bieber'ın 5 hafta süren birincilik tahtını da böylelikle elinden almış oldu. 

Sağlık çalışanları korosu İngiliz Devlet Televizyonu BBC'nin desteği ile iki yıl önce kuruldu. İki yıldır aralıksız olarak çalışmalarına devam eden koronun üyeleri yakaladıkları başarıdan son derece mutlu olduklarını belirtti. 

Twitter hesabından yaptığı paylaşımla koroyu tebrik eden Bieber, koronun hayır işleri için mücadele ettiğini belirtterek zirvedeki yerini kaptırmaktan mutlu olduğunu açıkladı.
Şarkının satışından gerçekleşecek bütün gelirin İngiltere'deki hayır kurumlarına bağışlanacağı açıklandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız