Lady Gaga NFT'si açık artırmaya çıkıyor

Yönetmen ve sanatçı Robert Wilson tarafından Lady Gaga ile işbirliğiyle çekilen portre NFT'ye dönüştü. NFT, New York'ta e 100 dolardan satışa çıkacak.

Haberler 22.06.2021 - 10:22

Yönetmen ve sanatçı Robert Wilson, 2013'te Lady Gaga ile işbirliği yaparak çektiği ve Louvre'da sergilediği portrelerden birini NFT'ye dönüştürdü.

Jacques-Louis David'in 1793 tarihli "Marat'ın Ölümü" adlı resminin animasyonlu bir şekilde yeniden çekimini içeren iki dakikalık videoda Lady Gaga, kraliyet sempatizanı Charlotte Corday tarafından öldürülen Fransız devrimci gazeteci Jean-Paul Marat'ı canlandırıyor.

"GAGA/MARAT" isimli NFT, 24 Haziran'da New York'ta düzenlenecek "20'inci Yüzyıl ve Çağdaş Sanat Müzayedesi"nde 100 dolardan satışa sunulacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız