Nikolaj Coster-Waldau: Sette herkes diva

Game of Thrones'ta (Taht Oyunları) Jaime Lannister karakterine hayat veren Nikolaj Coster-Waldau set arkadaşlarını diva gibi davranmaları nedeniyle eleştirdi.

Haberler 13.10.2020 - 13:39

George R. R. Martin’in yarattığı Game of Thrones evreninde Jaime Lannister karakterini canlandıran aktör Nikolaj Coster-Waldau, bazı set arkadaşlarının özellikle kostümler rahatsız edici olduğunda sahne arkasında çok çabuk sinirlendiklerini söyledi.

İSİM VERMEDİ

Waldau, verdiği yeni röportajda özel olarak herhangi bir arkadaşının ismini vermese de stü kapalı biçimde eleştiri yapmaktan kaçınmadı.

Waldau durumu örneklemek açısından taklit ederek şunları söyledi: 'Of bu çok sıcak, bunda şikayet edeceğim! Nereye oturacağım?'

DIANA RIGG'E ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Waldau, Ekim’de hayatını kaybeden Olenna Tyrell’i canlandıran oyuncu Diana Rigg’e de övgüler yağdırdı. Aktör gülerek "Onunla uğraşmazdınız. Çok komik biçimde iğnelerdi ve biri senden daha zeki ve komik olduğunda onu yenemezsin. Çok iyiydi. Yer aldığı son sahne harika bir gündü, bir tek o zaman karşılıklı oynamıştık ve bu bir ayrıcalıktı" dedi.

Menajerimi Ara 8. yeni bölüm 2. ön izleme sahnesi

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız