Prenses Diana rolünü Elizabeth Debicki oynayacak

İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in tahttaki yıllarını konu alan The Crown dizisinde Prenses Diana'yı oynayacak isim Elizabeth Debicki oldu.

Haberler 17.08.2020 - 12:06

Dünya çapında büyük bir izleyici kitlesi bulunan The Crown dizisinde, Prenses Diana’yı canlandıracak isim belli oldu. 

Rolü aldığı açıklanan 29 yaşındaki Elizabeth Debicki, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Prenses Diana’nın ruhu, sözleri ve eylemleri pek çok kişinin kalbinde yaşıyor. Beni birinci bölümden beri kendisine bağlayan bu diziye katılmak gerçek ayrıcalığım ve onurum” ifadelerini kullandı.

Dizinin yaratıcısı Peter Morgan, ocak ayında yaptığı açıklamada serinin beşinci sezonda sona ereceğini duyurmuştu.

Ancak fikrini değiştiren Morgan, “Beşinci serinin hikayelerini tartışmaya başladığımızda, hikayenin zenginliğine ve karmaşıklığına adalet sağlamak için orijinal plana geri dönmemiz ve altı sezon yapmamız gerektiği çok geçmeden anlaşıldı” dedi.
Elizabeth Debicki
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız