Radiohead konser kaydını YouTube'da yayınlıyor

Dünyaca ünlü alternatif rock grubu Radiohead, konser kayıtlarını YouTube üzerinden yayınlıyor. Bu gece grubun 2009 yılı Buenos Aires performansı izlenebilecek.

Haberler ntv.com.tr 23.04.2020 - 12:47

Müzik endüstrisinde dijital atılımların öncü topluluklarından Radiohead, 10 Nisan'da başlattığı ve tüm dünyada büyük bir coşkuyla karşılanan konser kayıtlarını YouTube üzerinden yayınlamaya devam ediyor.

Bu gece 00.00’da yapılacak prömiyerde grubun 2009 yılı Buenos Aires performansı izlenebilecek. 

İngiliz alternatif rock grubu Radiohead; Thom Yorke, Jonny Greenwood,  Ed O'Brien, Colin Greenwood ve Phil Selway'den oluşuyor. 

Müzik otoriteleri tarafından en yaratıcı çağdaş rock grupları arasında gösterilen Radiohead'in albümleri, şimdiye kadar 27 milyondan fazla satış rakamına ulaştı.

RADIOHEAD KLİBİ

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız