Riff Cohen Türkiye'de 4 konser verecek

İsrailli şarkıcı Riff Cohen, Nisan ayında 4 konserlik bir turne için Türkiye'ye gelecek.

Haberler DHA 12.02.2017 - 14:32

Ortadoğu ve Kuzey Afrika'nın geleneksel müziklerini, rock müzik ile başarılı bir şekilde harmanlayarak Türkiye'de de kendisine sıkı bir hayran kitlesi oluşturan Riff Cohen, 18-19 Nisan'da İstanbul'daki Salon IKSV'de, 20 Nisan'da Ankara'daki If Performance Hall'de ve 22 Nisan'da İzmir'deki Ooze Venue'de konser verecek.

Dramatik bir müzikal dil kullanan İsrailli müzisyen Riff Cohen'in şarkılarında, Sudan, Fas, Fransa ve Amerikan müziklerinin popüler altyapısının izleri görülüyor.

Simge'nin 'Miş Miş' olarak Türkçe'ye uyarlayıp büyük bir hit şarkı haline getirdiği 'Dans mon Quartier' ile de sevilen Cohen, şarkılarını İbranice, Fransızca ve Nubia dilinde seslendiriyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız