Samuel L. Jackson ‘Nick Fury’ rolüyle dönüyor

Hollywood’un ünlü yıldızı Samuel L. Jackson, Nick Fury karakteriyle bir kez daha seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Tek gözü kör olduğu için kapalı duran ve bütün Marvel karakterleriyle iletişim halinde olan Nick Fury karakteri, ‘Captain Marvel’ filmiyle dönüyor.

Haberler 08.07.2017 - 11:37 Son Güncelleme : 08.07.2017 - 11:42

Marvel Comics tarafından yaratılmış kurgusal karakter ‘Nick Fury’ rolü ‘Captain Marvel’ filmiyle bir kez daha seyirci karşısına çıkıyor. Samuel L. Jackson ile özdeşleşen karakter, S.H.I.E.L.D. adlı istihbarat örgütünün Phil Coulson'dan önceki yöneticisidir. Tek gözü kör olduğu için kapalıdır ve bütün Marvel kahramanlarıyla iletişimi vardır.

En son 2015'te Avengers: Age of Ultron'da görülen Nick Fury karakterinin ‘Captain Marvel'dan önce ‘Avengers: Infinity War' ile de beyazperdeye yansıması bekleniyor.

Anna Boden ve Ryan Fleck'in yöneteceği Captain Marvel’ın senaryosu Meg LeFauve ve Nicole Perlman tarafından kaleme alınıyor.

Film, 8 Mart 2019'da vizyona giriyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız