Sertab Erener'den 4 yıl aradan sonra yeni albüm

Usta sanatçı Sertab Erener, 2016 tarihli 'Kırık Kalpler Albümü'nden yaklaşık 4 yıl aradan sonra yepyeni şarkılardan oluşan 13. stüdyo albümü 'Ben Yaşarım'ı 12 Haziran Cuma tarihinde yayınlıyor.

Haberler 10.06.2020 - 09:58

Merakla beklenen albümün online lansmanı Sertab Erener'in Instagram hesabından yarın 22.30'da gerçekleşecek.

Ağırlıklı olarak kendisinin yazdığı sözlere ve Emre Kula'nın müziklerine yer verdiği albümde ayrıca her zamanki gibi Ersel Serdarlı imzalı şarkılar var. Ve yeni konuklar da var.

Sözleri Sezen Aksu'ya ait 'Belki de Aşk Lazım Değil', Redd grubundan Doğan Duru'ya ait 'Koyudur Karanlığı' ve sözleri Can Bonomo'ya ait olan 'Anca Gidersin' albümün sürprizleri olarak dikkat çekiyor.

Daha önce tekli olarak yayınlanan 'Belki de Dönerim' ve Sezen Aksu'nun yazdığı şarkı 'Kız Leyla'nın da yer aldığı albümü Sertab Erener şu sözleri ile anlatıyor: "Ne kadar söz, ne kadar duygu birikmiş içimde. Her notasını ilmek ilmek içimde bağlayıp size aktardım. Çok heyecanlıyım. Umarım siz de seversiniz"
SERTAB ERENER, MÜZİKALİNDEKİ YENİLİKLERİ NTV'YE ANLATTI
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız