Sinemada Yerli Dil Arayışları ve Ahmet Uluçay semineri

İsmail Güneş, Enver Gülşen ve Güven Adıgüzel'in konuşmacı olduğu 'Sinemada Yerli Dil Arayışları ve Ahmet Uluçay' semineri 26 Kasım'da yapılacak.

Haberler Anadolu Ajansı 07.01.2017 - 13:25

'Sinemada Yerli Dil Arayışları ve Ahmet Uluçay' semineri, 26 Kasım'da İstanbul Tasarım Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü ve İstanbul Tasarım Merkezi iş birliğiyle düzenlenen etkinliğin sinemada hakiki dili bulmaya yol göstermesi ve yerlilik arayışına katkı sağlaması amaçlanıyor.

Seminerde, yönetmen Ahmet Uluçay'ın, toplumun doğal reflekslerinden yola çıkarak kurduğu dilin, sinemasındaki yansıması da konuluşacak.

İsmail Erdoğan'ın moderatörlüğünde düzenlenecek programa, İsmail Güneş, Enver Gülşen ve Güven Adıgüzel konuşmacı olarak katılacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız