'Siyah Karga'ya Hollanda'dan ödül

Hollanda'da bu yıl 5'incisi düzenlenen Kırmızı Lale Film Festivali'nde (RTFF), Tayfur Aydın'ın yönettiği "Siyah Karga", "En İyi Film" ödülüne layık görüldü.

Haberler Anadolu Ajansı 06.11.2017 - 11:42 Son Güncelleme : 06.11.2017 - 11:47

Rotterdam kentinde düzenlenen törende, Türk ve Hollandalı jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonucu birinci seçilen filmin yönetmeni Aydın, 3 bin 500 avro ile ödüllendirildi.

Festivalde, "En İyi Yönetmen" ödülünü "Sarı Sıcak" filmiyle Fikret Reyhan ve "Ağustos Böcekleri ve Karıncalar" filmiyle Erhan Tuncer aldı. İki yönetmen bu başarılarıyla biner euro ödül kazandı.

Bu yıl ilk defa yapılan "En İyi Kısa Film" ödülünü Onur Yağız'ın çektiği "Toprak" filmi kazandı.

"Yaşam Boyu Başarı Ödülü" de Uluslararası Adana Film Festivali (UAFF) Direktörü İsmail Dikilitaş tarafından Erdal Özyağcılar'a verildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız