Songül Öden 7 ayrı karakterle sahnede

Songül Öden’in geçtiğimiz günlerde prömiyeri gerçekleşen tek kişilik oyunu Lâl Hayal, prömiyerin ardından Anadolu yakasında ilk kez DasDas’ta tiyatroseverlerle buluşuyor.

Haberler 17.04.2019 - 12:38

Yapımcılığını Songül Öden ile Tuba Ünsal’ın üstlendiği, yönetmenliğini Aysel Yıldırım ve Ezel Akay’ın yaptığı, senaryosu Sevilay Saral’a ait Lâl Hayal oyunu, 18 Nisan’da ilk kez Anadolu Yakası’nda DasDas’ta seyirci ile buluşuyor.

POLİSİYE BİR HİKAYENİN GERİLİMİ

Prömiyerin ardından büyük övgüler toplayan oyunda, birbirinden farklı kadın figürlerinin yolu çözülmeye muhtaç polisiye bir hikayenin geriliminde buluşuyor.

16 yaşındaki hip-hop’çı, 70 yaşındaki Nişantaşı hanımefendisi, komşu kadın, üniversite öğrencisi, Allah’a yakaran babaanne, Sütlüceli kuaför, koç burcu bir jinekolog olarak farklı yaş ve statüden 7 ayrı kadına hayat veren Öden, tiyatro sahnesinden tüm kadınların sesi oluyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız