Star Wars’tan Carrie Fisher’a saygı videosu

'Star Wars' filminde canlandırdığı Prenses Leia karakteriyle ünlenen ve geçtiğimiz aralık ayında hayatını kaybeden Carrie Fisher için saygı videosu hazırlandı.

Haberler 14.04.2017 - 16:21

Lucasfilm, Orlando’da düzenlediği Star Wars etkinliğinde, 27 Aralık 2016’da hayatını kaybeden Carrie Fisher’a saygı videosunu yayınladı.

'Star Wars' filminde canlandırdığı Prenses Leia rolüyle ünlenen Fisher’ın ölümünün ardından çekilecek olan yeni Star Wars filminde, ailesinin izniyle, görüntülerinin kullanılacağı açıklandı.  

Londra'dan Los Angeles'a dönerken uçakta kalp krizi geçiren ve üç gün sonra da son nefesini veren Carrie Fisher’dan sadece bir gün sonra, kendisi gibi oyuncu olan annesi Debbie Reynolds da hayatını kaybetmişti. Anne kız için ortak cenaze töreni düzenlenmişti.

CARRIE FISHER'A SAYGI VİDEOSU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız