U2 konseri yarıda kaldı

U2'nun solisti Bono'nun Berlin konseri sırasında sesi tamamen kısıldı. Bono binlerce hayranına konsere devam edemeyeceğini söyleyerek sahneden indi.

Haberler 02.09.2018 - 16:28 Son Güncelleme : 02.09.2018 - 16:33

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İrlandalı ünlü rock grubu dünyaca ünlü grup U2'nun solisti Bono'nun Berlin konseri sırasında sesi tamamen kısıldı. Bu gelişmenin ardından Bono seyircilerden özür dileyerek konseri yarıda kesti. 58 yaşındaki sanatçı binlerce dinleyicisine daha sonra başka bir konser vereceğini dile getirdi.

Grubun internet sitesinden yapılan açıklamada "Gösteri öncesinde Bono çok formdaydı ve sesi gayet iyiydi. Biz de Berlin'de ikinci bir geceye hazırlanıyorduk, ama birkaç şarkıdan sonra tamamen sesini yitirdi" denildi.

U2 açıklamasında "Ne olduğunu bilmiyoruz ama doktora başvuracağız" ifadelerini de kullandı. Dinleyiciler ise Bono'nun sahneye verilen dumandan etkilendiğini iddia etti.

U2 KONSERİ YARIDA KALDI - İZLE

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız